skip_to_main_content

Aftentur og stjernekiggeri fra Skjoldnæs Fyr

Kig på stjerner fra toppen af Skjoldnæs Fyr og nyd lidt koldt eller varmt til ganen. Bussen kører hele vejen derud i dagens anledning.

Forestil dig at stå på toppen af verden, kigge på en stjerneklar himmel og spejde mod oplyste byer på den anden side af vandet i det fjerne.

Det kan du lørdag den 6. november, hvor du kan komme en tur op i Skjoldnæs Fyr, som året rundt sørger for, at skibe og andre søfarende kommer trygt rundt Ærøs kyster.

Fyret ligger ved Ærøs golfbane, som begge passes af Ærø Golfklub, og klubbens green keeper stiller op til en snak om fyrets historie og brug i dag.

Du kan købe øl, vand og vin i golfklubbens klubshus.

Pris

Normalt koster turen op i fyret 20 kr., men den 6. november er turen gratis kl. 19.30-21.00.

Gratis transport til og fra fyret

Jesper Bus har sørget for, at du kan komme hele vejen ud til fyret, uanset hvor på Ærø du kommer fra. Der bliver nemlig indsat en fællesbus fra Marstal til Søby, videre ud til fyret og tilbage samme vej igen. Afgangstiderne fra havnene ser således ud:

  • Marstal Havn kl. 18.30
  • Ærøskøbing Havn kl. 18.55
  • Søby Havn kl. 19.20

Ind i mellem havnene kan du selvfølgelig stå på ved de mange andre stoppesteder rundt omkring på øen. Fællesbussen følger den ordinære bus' rute - også igennem Skovby. 

Når du skal hjem igen, kører bussen fra fyret kl. 21 og ender i Marstal kl. ca. 21.50.

Hvis du gerne vil med fællesbussen, skal du sende en mail til post@arre.dk senest den 4. november med besked om hvor mange, du ønsker plads til. 

Du er også meget velkommen til selv at sørge for transport.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedr. arrangementet, er du velkommen til at ringe til Lea ved Ærø Turist & Erhverv på telefon 62 52 13 00 eller sende en mail på post@arre.dk

 

Arrangementet er en del af "Lys i mørket på Ærø", som via projektet "Øhigh5" støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.