Gå til indhold
©  Foto:

Brødkursus hos Brødsheriffen

Brødkursus for surdejsentusiaster! Lær at bage dit eget surdejsbrød hos Brødsheriffen i Rise Mark.

 

SURDEJ, DEN NATURLIGE PROCES

På Brødsheriffens bagekursus lærer man at lave sin egen surdej til brød og boller. Sammen med sheriffen, som også hedder Peter Frölich, maler man mel og lærer om mikroorganismerne, og den naturlige proces.

Brød-kursisterne lærer både at bage brødet, men også at bruge en ovn mest optimalt. I løbet af dagen, der starter kl 9:00 og typisk slutter kl 16:30, spises der morgenmad, frokost, en god suppe, ost og pølse, en eftermiddagskage, the og kaffe.

Med i prisen får man også en bøtte fra Kunst og Køkkentøj til sin surdej. Endelig får man sin egen brøddej med hjem, som man kan bage af næste morgen. Det bliver der 24 rundstykker ud af. Al melet og surdejen får du på kurset og alle råvarer er økologiske.

Kurset koster 850.-

Saml et hold
Har du interesse i at samle et hold selv af venner, arbejdskammerater eller familie, så ring eller skriv til Brødsheriffen, så arrangerer han kurset for jer, og  I får en hyggelig dag i Rise Mark (som hører under postnummer Ærøskøbing, men altså ligger ude i Rise Mark på sydsiden af Ærø)og en masse viden med hjem.