VisitÆrø

CAMP! på Søbygaard

Gå på opdagelse i en kunstnerisk sanseudstilling for børn og voksne på herregården Søbygaard.

Sanseudstillingen CAMP! er en mere end 300m2 stor totalinstallation, der er skabt i samarbejde mellem Ole Hartvig, formand for udstillingsudvalget, Søbygaards Venner, tovholderne billedkunstnerne Gitte Bach og Malene Nors Tardrup samt 19 kursister fra Kunsthøjskolen på Ærø.

Udstillingen henvender sig til både børn og voksne. Alle, der er parat til eventyr og ved deres sansers fulde syv, kan vente sig en anderledes kunstoplevelse!

På udstillingen tales der hverken engelsk, dansk eller tysk, men billedsprog. Udstillingen inviterer indenfor for et sted fjernt fra vandet og langt inde i skoven uden stjerner men med egen regnsky.

Kig forbi og gå på opdagelse på 13 teltpladser med både hundehus, sneglehus og en campingvogn. Alle er velkommen på CAMP-pladsen, der byder på overraskende vandreture i en sær natur.

Rundt om på ruten er der et væld af aktivitetsmuligheder for de mindste og de største. Der er lagt op til både selfies og selvreflektion og meget mere for ALT ER USANdSYNLIGT SANDT ved siden af CAMP!

Om udstillingen

Udstillingen er produceret af genbrugsmaterialer samt, i den udstrækning det overhovedet har været muligt, med materialer indkøbt lokalt på Ærø.

Udstillingen kan desværre ikke tilgås med kørestol.

Adgangskrav

Coronapas + id for publikum over 14 år.

Entre

  • Voksne: 60 kr.
  • Børn: Gratis

Entreen gælder også til Søbygaard.