VisitÆrø

Film i Bio Andelen: Retfærdighedens ryttere

Ærøs største, hyggeligste, eneste, billigste, mest alsidige og vel nok Danmarks mindste biograf.

Den danske action-komedie 'Retfærdighedens ryttere' er en ny film af Anders Thomas Jensen - manden bag elskede film som Blinkende lygter, De Grønne Slagtere og Adams Æbler.

Filmen handler om militærmanden Markus, der må drage hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto, der var ombord på toget, mener nemlig, at en større konspiration står bag, og sammen med hans to excentriske venner Lennart og Emmenthaler, mener han at have beviser.

De opsøger Markus, som er opsat på at få hævn over sin kone, og de begiver sig ud på et retfærdighedstogt.

'Retfærdighedens rytter' er sat i Anders Thomas Jensens stilsikre univers, hvor en moderne fabel-fortælling blandes med absurditeter, vold, humor og filosofiske betragtninger om selve livet.

Filmen samler en af årets vildeste dansk rollelister med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann i front overfor bl.a. Andrea Heick Gadeberg (Ser du månen, Daniel), Gustav Lindh (Dronningen) og Roland Møller (Under sandet)

(Copyright: kino.dk)

Dansk tale / Dansk tekst

Varighed:   1 TIME 56 MINUTTER

Billetter bestilles ved at ringe på telefon 6252 1711 og indtale navn, dato, antal billetter og telefonnummer på vores telefonsvarer.