Gå til indhold
©  Foto:

Jul på Søbygaard

Vær med til at starte en hyggelig familietradition

Søndag d. 28 november fra kl. 11-16 har Søbygaards Venner taget initiativ til at lave et julearrangement på Ærøs smukke slot Søbygaard.

Vi har lavet en aftale med julemanden om, at komme forbi og tænde lyset på slottet og juletræerne. Og julemanden har lovet at have lidt godter med i sækken til børnene.

Ærø kunstforening kommer med billeder ved bl.a. Ole Finnerup og pileflet ved Hans Peter. Niels Rahbæk, kunstner fra Aarhus og nu bosiddende i Søby, laver karikaturtegninger af dem, der har lyst. Han fortæller, at en tegning koster 20 kr. Hvis du ikke kan lide den, er den gratis.

Kvadriljen underholder med svensk spillemandsmusik under ledelse af Carsten Møller Nielsen, mens der er mulighed for at pakke nogle julegaver ind og klippe julepynt med hjælp fra Søbygaards venner og Carsten Hermansen, der klipper, så englene synger og næsten som HC. Andersen

I den smukke sal synges julen ind med Carsten Hermansen ved flyglet mens man kan nyde en kop gløgg, kakao, øl eller vand og lidt mundgodt sammen med dem, man holder af.

Uden for er der mulighed for at vælge og købe sig et juletræ og tage med hjem til terrassen, gårdspladsen eller stuen.  

På gårdspladsen kan børnene få sig en ridetur for 10 kr. på en pony v. Ærø Natur & Turistridning. Måske møder man julemanden for han kommer 2 gange kl. 11.00 og kl 13.00.

Man kan også benytte sig aflejligheden til at rundt om voldgraven og nyde slottet og den smukke natur. Hvis vi er heldige ligger sneen hvid.       

Tag familie, venner, børn og naboen med til nogle hyggelige timer på det julebelyste slot. 

Søbygaards venner glæder sig til at se jer!