skip_to_main_content

Kobberværkstedet på Det Gamle Værft

Kobber er et herligt metal, som er let at bearbejde, så alle kan være med. Selv de små børn kan være med, så længe de voksne hjælper

 

Deltag i kurset og lær at lave smukke vikingesmykker, fødselsdags- og julegaver og andet kreativt. Vores hussmed Ibrahim står klar til at hjælpe dig igennem, så I får flotte kreationer med hjem.

Kurserne forløber to gange om dagen fra kl. 09.30 og igen fra kl. 12.30 og har 2-3 timers varighed.
Det koster 150 kr. pr. deltager.
Du skal tilmelde dig ved at udfylde formularen på www.detgamleværft.dk (detgamlevaerft.dk), hvor du oplyser hvilket kursus du ønsker at deltage i, hvilken dato du ønsker dit kursus, samt hvor mange I er. Når denne er udfyldt, og vi har sikret der er plads på holdet, modtager du senere en bekræftelsesmail med betalingsinformationer, som skal ordnes inden fremmøde. Du får også besked hvis der ikke er plads.

Vi glæder os til at se jer på Det Gamle Værft

OPLEVELSER PÅ DET GAMLE VÆRFT
På Det Gamle Værft ved Ærøskøbings havn kan du, din familie og dine venner komme ned og få en helt særlig oplevelse i den store værftshal. Ved at deltage i et, eller flere, af vores tre kurser - smedekursus, sømandsskole eller kobberkursus - får I hænderne i det bevaringsværdige håndværk og kommer hjem med kundskaber og flotte kreationer.