Gå til indhold
©  Foto:

Koncert med Rasmus Nøhr

’Sommer i Europa’, ’Sød musik’ og ’Det glade pizzabud’. Vi kender alle de mange hits fra den glade Nørrebro-dreng Rasmus Nøhr, der siden debuten i 2004, har udgivet 6 dansksprogede popskiver, haft utallige radiohits, og spillet på et hav af danske musikscener og festivaler.

Han er kendt for at frembringe melodier der giver smil på læben og skrive finurlige tekster om hverdagens glæder og længsler, som er genkendelige for de fleste. Netop af denne årsag, har Nøhr fundet vej til en stor del af de danske musikhjerter.

Sommeren 2022 skruer den folkekære troubadour ned for store armbevægelser og op for intimiteten, når han sammen med de knalddygtige musikere Rune Harder Olesen og Peter Kjøbsted, gæster Prinsebroen i Marstal, som akustisk trio. Publikum kan se frem til en aften i allerbedste selskab, når Nøhr og co. skaber en nærværende intimkoncert serveret med de bedste sange, og krydret med hyggelige anekdoter undervejs.

Om sommerens koncerter siger Nøhr selv: ”Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture, eller sidder med guitaren, og ryger min cigar. Jeg vil råde jer til, at bruge timerne før koncerten, til at mindes jeres kære og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi...” Jeg håber vi ses og rigtig god fornøjelse. Rasmus Nøhr”


Billetten kan købes ex og inkl. spisebillet til Prinsebroens røgeri.
Stor salatbuffet med grillede fisk og skaldyr.
Spisning starter kl. 18.00
Koncerten starter kl. 20.00