Gå til indhold
©  Foto:

Kursus i fermentering

Prøv fermentering med Mads fra Ærø Tang

I Mads' tangvirksomhed arbejder han med fermentering og på dette kursus vil han dele sin viden om fødevaresikkerhed i fermentering, som du kan tage med hjem og nyde.

Fermentering er traditionelt en måde at gemme høstens overflod ind i vinteren, så der startes nogle fermenteringe, som du kan have glæde af i de kommende måneder.

Kom og nyd udsigten over havet og Vitsø, mens der fermenteres.

Kurset varer to timer og prisen inkluderer beholdere til at opbevare fermenteringerne i og en lille ret med en smagsprøve på en fermentering. Der vil også være god tid til at snakke om processen og mulighederne for at udvikle smagene videre.

Den gratis bus kører lige til døren.

Kurset koster:
Voksne: 300 kr
Børn: 150 Kr
Børn deltager sammen med en voksen

Tilmelding via webshoppen på www.ærø-tang.dk