Lufthavets Kvinder

Oplev billedkunstner og pilot Simone Aaberg Kærn i samspil med Rudersdal Kammersolister i denne performance-koncert.

Simone Aaberg Kærn er en af Danmarks mest anerkendte billedkunstnere. Hun er også pilot og arbejder med flyvning som en metafor for frihed og luftrum som ubegrænset af politiske grænser.
Et af hendes mest bemærkelsesværdige projekter var en flyvning til Afghanistan, hvor hun fløj sin 40 år gamle Piper Colt fra Lille Skensved til Kabul i Afghanistan for at finde en ung afghansk kvinde, hvis største drøm var at blive pilot.
 
Rudersdal Kammersolister består af en række af Øresundsregionens førende musikere. Med den prisbelønnede violinist Christine Pryn i spidsen har de gjort det til deres speciale at kombinere musikken med andre kunstformer og videnskabelige oplæg.
Musikken som spilles til performance-koncerten er skabt af tre kvindelige og tværgenerationelle komponister: Ylva Fred (SE), Mel Bonis (FR) og Elena Firsova (Rusland).
Simone Aaberg Kærn har igennem det sidste år samarbejdet med den svenske komponist Ylva Fred om et helt nyt stykke musik, som uropføres i forbindelse med LUFTHAVETS KVINDER i Ærø Lufthavn.
 
Performance-koncerten er en del af et større projekt, der munder ud i udstillingen Wings of Desire, som man kan se i det nyetablerede udstillingssted the Danish Arts Residency ved Ærøkøbing i hele august 2021. Videoværket fra performance-koncerten vil indgå som en del af udstillingen.
 
OBS! DER VIL VÆRE GRATIS BUS FRA ÆRØSKØBING FÆRGEHAVN TIL ÆRØ LUFTHAVN T/R 29/7 KL 16.30.
 
 
Medbring venligst gyldigt Coronapas.