Gå til indhold
©  Foto:

Øflid NaAu

I Tranderup midt på Ærø finder I Øflid NaAu - et hyggeligt og smukt indrettet B&B i landlige omgivelser.

Højt på Ærø ligger Jonas og Roas skønne landejendom i Tranderup. Her finder I en nyopført to-etagers lejlighed i den 200 år gamle lade, som igennem tiden har været brugt til kvæg, hønsehus, karlekammer og tømrerværksted.

Lejligheden indeholder alt, I behøver for et afslappende ophold i smuk og rå natur.  95% af al inventar er genbrug og nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed. Som gæst har du adgang til at benytte al udeareal, bålsted, trampolin, fodre hønsene eller at tage et kig i køkkenhaven. 

Tranderup er en lille naturskøn landsby på Ærøs midte. Vittens Længe Strand som kun er en gåtur væk, er det perfekte sted til at koble helt af, fiske, finde forsteninger, nyde en solnedgang, se vildtkvægets vandring i skumringstid og meget mere.  

Drømmen for Øflid NaAu Guesthouse

Jonas og Roa kom til Ærø i 2019 med drømmen om at skabe deres eget og gøre en forskel for familier, som ikke har et økonomisk råderum til at tage deres børn på ferie. I kraft af de betalende gæster hos Øflid vil Jonas og Roa tre gange om året invitere en økonomisk trængt familie eller eneforsørger på en uges ferie i deres fine guesthouse. Her kan de bo kvit og frit og samtidig nyde skønne Ærø.

Dit valg af overnatning er derved med til at skabe kærlige barndomsminder - TAK!

I balance med det omgivende miljø og naturen er det desuden målet at gøre Øflid NaAu til det første Triple Sustainable Guesthouse på Ærø - med fokus på langsom luksus, socialt ansvar og intet spild.