skip_to_main_content
VisitÆrø

Smedekursus på Det Gamle Værft

På Det Gamle Værft ved Ærøskøbings havn kan du, din familie og dine venner komme ned og få en helt særlig oplevelse i den store værftshal. Ved at deltage i et, eller flere, af vores tre kurser - smedekursus, sømandsskole eller kobberkursus - får I hænderne i det bevaringsværdige håndværk og kommer hjem med kundskaber og flotte kreationer.

På Det Gamle Værft kan du komme ned og få et smedekursus af vores hussmed Ibrahim.
Sammen med ham vil du lære at smede over vores smukke esse, og med varmen fra gløderne fra det åbne ildsted kan du forme en flot krog, som du kan tage med hjem.


I smedjen har vi masser af originalt og gammelt værktøj, man brugte dengang man smedede i hånden. Rundt om vores store esse står de mange ambolte, som du former din kreation på.
Kom ned og bliv omringet af hamre, tænger, valser, bukkere og den store maskinhammer, og se om du kan formå at lave flotte ting du kan få med hjem.

Kurserne forløber to gange om dagen fra kl. 09.30 og igen fra kl. 12.30 og har 2-3 timers varighed.
Det koster 150 kr. pr. deltager.
Du skal tilmelde dig ved at udfylde formularen på www.detgamleværft.dk (detgamlevaerft.dk), hvor du oplyser hvilket kursus du ønsker at deltage i, hvilken dato du ønsker dit kursus, samt hvor mange I er. Når denne er udfyldt, og vi har sikret der er plads på holdet, modtager du senere en bekræftelsesmail med betalingsinformationer, som skal ordnes inden fremmøde. Du får også besked hvis der ikke er plads.

Vi glæder os til at se jer på Det Gamle Værft