Gå til indhold
©  Foto:

Søbygaardkoncert: Schubert-Lieder eller Singer-Song Writer?

Johannes Held og Bryan Benner i en koncert, der både byder på klassiske Lieder og moderne Singer-Songwriter musik. Det gamle og det nye i skøn forening!

Hvem vil vi helst høre synge de danske sange? Axel Schiøtz eller Kim Larsen? Vores svar på det spørgsmål afhænger nok mest af årstallet på vores dåbsattest, men mange af os kan vel i virkeligheden godt lide lidt af begge dele?

For et par år siden var Johannes Held på Søbygaard, hvor han sang en fantastisk udgave af Schuberts Winterreise, som mange var meget begejstrede for. Men som der sikkert også var mange, der blev væk fra. For det var jo på tysk. Og meget klassisk!

Vi talte lidt med Johannes Held om, hvordan man kunne få også yngre mennesker til at opleve og nyde Schuberts smukke sange, og han fortalte at han ofte optrådte sammen med Bryan Benner, som sang dem på engelsk, og med en guitar i stedet for et klaver. Ikke fordi det var bedre på den måde, men fordi det var en spændende kontrast til hans egne mere klassiske udgaver. Og fordi afvekslingen satte begge udgaver i perspektiv.

Derfor kan vi nu præsentere Johannes Held og Bryan Benner i en koncert, der både byder på klassiske Lieder og moderne Singer-Songwriter musik. Det gamle og det nye i skøn forening!

Reservér billet her.

Share your #Ærø moment: