skip_to_main_content

Sømandsskole på Det Gamle Værft

Når man er på en ø, skal man kunne mestre det praktiske sømandskab!

Det kan vores sømand Nicoline lære dig, hun er tidligere pirat og har sejlet i Biscayen! 
 
En rigtig sømand har altid været dygtig til sit håndværk. Det er afgørende, at du kan binde dit skib fast til kajen, fastmontere overdækket på hulen og binde lillebror godt fast til stolen.

På den 2,5 timer lange skole lærer du at lave knob og stik som en ægte sømand, og du får en gennemgang af gode knob til brug i hverdagen.
På skolen er det muligt at lave øjesplejs i treslået tovværk, pælestik og flagknob samt mange andre nyttige knob.
Du får udleveret et knob- og stiktov ved ankomst, som du får med hjem.

Kurserne forløber to gange om dagen fra kl. 09.30 og igen fra kl. 12.30 og har 2-3 timers varighed.
Det koster 150 kr. pr. deltager.
Du skal tilmelde dig ved at udfylde formularen på www.detgamleværft.dk (detgamlevaerft.dk), hvor du oplyser hvilket kursus du ønsker at deltage i, hvilken dato du ønsker dit kursus, samt hvor mange I er.
Når denne er udfyldt, og vi har sikret der er plads på holdet, modtager du senere en bekræftelsesmail med betalingsinformationer, som skal ordnes inden fremmøde. Du får også besked hvis der ikke er plads.

Vi glæder os til at se jer på Det Gamle Værft

OPLEVELSER PÅ DET GAMLE VÆRFT
På Det Gamle Værft ved Ærøskøbings havn kan du, din familie og dine venner komme ned og få en helt særlig oplevelse i den store værftshal. Ved at deltage i et, eller flere, af vores tre kurser - smedekursus, sømandsskole eller kobberkursus - får I hænderne i det bevaringsværdige håndværk og kommer hjem med kundskaber og flotte kreationer.