Gå til indhold
©  Foto:

Tuk-tuk træf på Ærø

Hvert år valfarter Tuk-tuk-fans og -ejere til Ærø for at deltage i Tuk-tuk-træf.

Kært barn har mange navne.

De små biler, som mange af os kender fra fx taxikørsel i Indien, kaldes både bier, tuk-tuk'er og piaggio apes, som er det officielle navn. Uanset navn er de små biler hvert år kaldt til samling her på Ærø i form af Tuk-tuk-træffet, som i 2022 afholdes på Søby Camping. Træffet har slået deltagerrekord hvert år, siden det startede op i år 2010, og deltagerne kommer fra hele Europa.
For mange af deltagerne er træffet blevet en tradition, hvor de møder nye og gamle venner, og viser deres sidste nye idéer frem. Og idéer er der nok af, ikke to bier er ens! Du finder både små lastbiler, mini autocampere og generelt festlige farver blandt de mange tuk-tuk'er. Kun fantasien sætter grænser.

Arrangørerne bag træffet gør en dyd ud af at holde de mange traditioner i hævd, som et sådant træf selvfølgelig genererer. To af dem er en grillfest og en tur i konvoj rundt på øen. Derudover er det også en tradition, at der skal ske noget nyt hvert år, som også er en overraskelse for deltagerne frem mod start.

 

Share your #Ærø moment: