skip_to_main_content

Yoga retreat på Ærø

Kom til Ærø på en weekend med masser af yoga, meditation og vegetarisk mad.

 

Vi mødes til en weekend på dejlige Ærø med masser af yoga, meditation og vegetarisk mad.  

Du får mulighed for at bevæge din krop og komme helt ned i gear.

Din krop bliver genopbygget og kan restituere.

Vi arbejder med dynamisk yoga og med Yin yoga for balance.

Du bliver guidet gennem meditationer og du får små skriveøvelser til at fastholde dine erkendelser og erfaringer – hvis du vil.

Vi bor på Rise Præstegaard, der ligger midt på Ærø. Elena og Till har købt den gamle præstegård og renoveret den nænsomt. Elena er kok og vil lave vegetarisk mad til os, der er overvejende økologisk, og sæsonbestemt. Der vil være Yogi te og kaffe til rådighed og ofte stå frugt og grønt fremme som mellemmåltider.

Der bliver tid til at mærke naturen i den tidlige morgen, til at nyde stilheden, til at tage en tur til stranden og til at betragte den funklende stjernehimmel over den mørke ø. På Ærø er der fuldkommen ro og du er omgivet af skønhed. Der er ingen ydre forstyrrelser og udsigten er store flader af grønt og blåt, træer, marker, hav og himmel.

 Det siger deltagerne:

“Tak for et skønt yoga retreat. Du formåede at undervise alle, tak for det. Og du er meget meget behagelig at være i yoga-selskab med selvom man bliver presset. Det var en øjenåbner for mig at se hvad jeg havde skrevet i min lille bog – så DET er bestemt en god ide! Også skønt at man blev opfordret men ikke påduttet det! Og så var maden jo helt fantastisk!”

Vi bliver en lille gruppe på max 10 deltagere. Der er mulighed for indkvartering i 4-personers eller 2-personers værelse.

 Pris:

1 x 4-personers værelse, pris: 3500 kr

3 x 2-personers værelse, pris: 3800 kr

Medbring håndklæde, yogamåtte og en notesbog.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at indbetale et depositum på 1000 kr på Mobilepay 24368 og sende en mail til ksglue@gmail.com 
Du vil få tilsendt nogle spørgsmål for at give dig den bedste oplevelse på retreatet. Du får en opkrævning på resten af beløbet en måned før retreatet.