Gå til indhold
©  Foto:

Yoga retreat på Ærø

Yoga-retreat i pinsen på dejlige Ærø for kvinder. 

 

Læs mere om yogaretreaet på Ø-yogas Facebookside

På dette yogaretreat, vil Kristine Skytte Glue undervise og nænsomt lede deltagerne gennem forskellige yogadiscipliner, både dynamiske yogatyper, men for ekesempel også yin yoga, med mere fokus på stræk og fordybelse.

Retreatet finder sted på Rise Præstegaard, der ligger midt på Ærø. Elena er kok og vil lave vegetarisk mad, der er overvejende økologisk og sæsonbestemt. Der vil være Yogi te og kaffe til rådighed, og ofte stå frugt og grønt fremme som mellemmåltider.

Der bliver tid til at mærke naturen i den tidlige morgen, til at nyde stilheden, til at tage en tur til stranden og til at betragte den funklende stjernehimmel over den mørke ø. På Ærø er der fuldkommen ro og man er konstant omgivet af skønhed.

Efter tre dage forlader deltagerne øen med mere overblik og ny indsigt i hvad der er godt for den enkelte, hvad der kan nære hende, og hvordan man som individ kan opretholde den fine balance, der giver netop hende overskud og glæde i livet.

Det bliver en lille gruppe på max 10 deltagere, og prisen inkluderer minimum 15 timers yogaundervisning samt alle måltider.