Par hånd i hånd ved Vesterstrand

Mini-ferie på smukke Ærø

Foto: Bjørg Dalheim

Ærø - kærlighedens ø. Her har I alle muligheder for at forkæle jer selv og hinanden. Efteråret og vinteren på Ærø indbyder til gå- og cykelture i naturens varme farver, et glas vin ved pejsen, smagfulde måltider og hygge. Brug tiden med hinanden og nyd Ærø sammen. 

Brug tid med hinanden - oplev Ærø sammen

Vi synes bestemt, I skal tage jer tid til at opdage Ærø sammen. Bliv fascineret af vores naturområder, når I går eller cykler ture. Dyk ned i den ærøske historie på vores mange museer eller spil et slag golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Cykelture

Afhængig af hvilken vej I kører, byder Ærø på både bakkede og flade landskaber. Uanset er omgivelserne nogle af de smukkeste og I har 150 km fine cykelveje med ingen eller let trafik at boltre jer på. I finder desuden en lang række cykeludlejere her på øen, så lad bare cyklen blive hjemme.

Golf med havudsigt

På Ærø finder I en af Danmarks smukkeste golfbaner!

Autentiske museer

Museerne på Ærø fortæller jer historier om søfart, købstadsliv og storhedstid.

Altomfavnende natur

Naturen er øens største attraktion. Den er nemlig alle vegne!

Badehusene

Måske I har hørt om dem? Ærøs ikoniske badehuse...

Se alle Ærøs herligheder

Det sker på Ærø

Oplev udsigten fra Skjoldnæs Fyr

Foto: Bjørg Kiær

Når katten er ude...

Vi er med på, at det nogle gange kan være en udfordring at blive enige om, hvad I skal lave. Her kommer vi derfor med lidt tips til, hvad I kan opleve på egen hånd - eller sammen, hvis I er både (ny)forelskede og uadskillelige. 

Massage & wellness

Shopping

Café, kaffe og kage

Whiskysmagning og rundsvisning hos Ærø Whisky

Lystfiskeri i verdensklasse

Ølsmagning og rundvisning hos Ærø Bryggeri

God mad og lokale smage

På Ærø har I rig mulighed for at nyde et godt måltid mad. I finder mange restauranter, der går op i at bruge lokale og bæredygtige råvarer og hvor gastronomien er i højsædet! Snyd ikke jer selv for at spise på vores hyggelige spisesteder.

Spisesteder på Ærø

Foto: Camilla Jørvad

Sov godt på Ærø

På Ærø kan I nemt putte jer under hotel-dynerne og vågne op til portionsanrettet morgenmad - endda på sengen enkelte steder. I kan naturligvis også booke et sommerhus, en plads til campingvognen eller noget andet, der passer til netop jer.

Overnatning på Ærø

Foto: På Torvet