VisitÆrø
Par hånd i hånd ved Vesterstrand

Mini-ferie på smukke Ærø

Ærø - kærlighedens ø. Her har I alle muligheder for at forkæle jer selv og hinanden. Efteråret og vinteren på Ærø indbyder til gå- og cykelture i naturens varme farver, et glas vin ved pejsen, smagfulde måltider og hygge. Brug tiden med hinanden og nyd Ærø sammen. 

Brug tid med hinanden - oplev Ærø sammen

Vi synes bestemt, I skal tage jer tid til at opdage Ærø sammen. Bliv fascineret af vores naturområder, når I går eller cykler ture. Dyk ned i den ærøske historie på vores mange museer eller spil et slag golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Når katten er ude...

Vi er med på, at det nogle gange kan være en udfordring at blive enige om, hvad I skal lave. Her kommer vi derfor med lidt tips til, hvad I kan opleve på egen hånd - eller sammen, hvis I er både (ny)forelskede og uadskillelige. 

God mad og lokale smage

På Ærø har I rig mulighed for at nyde et godt måltid mad. I finder mange restauranter, der går op i at bruge lokale og bæredygtige råvarer og hvor gastronomien er i højsædet! Snyd ikke jer selv for at spise på vores hyggelige spisesteder.

Sov godt på Ærø

På Ærø kan I nemt putte jer under hotel-dynerne og vågne op til portionsanrettet morgenmad - endda på sengen enkelte steder. I kan naturligvis også booke et sommerhus, en plads til campingvognen eller noget andet, der passer til netop jer.

Sådan kommer I til Ærø
Kunstfærgen
Bussen er gratis på Ærø
Bus on Ærø