VisitÆrø
Sne og landskab

Vinter på Ærø

Vinter på Ærø er en magisk tid, du bør unde dig selv at opleve. Selv uden sne er Ærø den smukkeste vinterkulisse med betagende solnedgange, hyggelige bymiljøer med funklende lys i hvert vindue og frisk luft uden sidestykke.

Snedækket shelter i Loddenbjerg

Eftertænksom vinter på Ærø

Det opvarmede hav bidrager til, at vinteren på Ærø ankommer senere end på fastlandet. Vinteren er en tid til refleksion, og øens farvemættede natur danner en smuk kulisse for netop det.

Vinteren er den travle sæson for foreningslivet på Ærø, og øen summer af de mange aktiviteter som sport, sang, foredrag, kunstmaleri og vinterkoncerter.

Der er liv i gaderne, folk drikker gløgg og spiser æbleskiver, og den hyggelige belysning gør julehandelen på Ærø til en meget speciel oplevelse.

Badehuse med sne på
Bro med sne på | Vinter

Der er stearinlys i vindueskarmene, ild i brændeovnen og de mange buske og træer med funklende julelys langs vejene skaber lyspunkter i en mørk tid.

På Ærø værner vi om de mange gamle juletraditioner. Byerne er julepyntet, og overalt kan du opleve julemarkeder, julekoncerter og et væld af andre juleaktiviteter.

Vi kender også til juletrafik her på Ærø. Når vi nærmer os julaften, er færgerne altid fyldt op med glade, tilbagevendende øboere såvel som gæster, som alle tilbringer deres juleferie på Ærø.

Vinterens top 5

Is i lystbådehavn