Havkajak Kravlegård på Ærø

Foto: Ærø Turistbureau
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Hos Marstal Kajakklub kan du blive udstyret med en kajak og svømmevest og få lov til på egen hånd at ro rundt i det beskyttede og lavvandede Det Lille Hav. Her kan du få afprøvet om det at sejle kajak kunne være noget for dig eller du kan vælge bare at bruge de to timer som en sjov aktivitet en sommerdag. 
Adresse

Taget 4, Marstal

5960 Marstal

Marstal kajakklub  inviterer alle til Kravlegården
Hos Marstal Kajakklub kan du blive udstyret med en kajak og svømmevest og få lov til på egen hånd at ro rundt i det beskyttede og lavvandede Lille Hav.

Før du sættes i vandet, vil du modtage en kort instruktion i, hvordan man sejler kajak. Der vil altid være mindst en af klubbens instruktører til stede.

Der er ingen tilmelding, der uddeles kajakker efter først til mølle princippet. Man vil blive bedt om at opgive navn og adresse, når man møder op jf. Søfartstyrelsens vejledning.

Da det kræver en vis motorik og koordination at håndtere en kajak, vil det for børn suverænt være op til instruktørens vurdering, om barnet vil være i stand hertil og dermed kan få lov at sejle.
Al sejlads er på eget ansvar, og børn skal være under voksnes opsyn. I tilfælde af ekstremt vejr, sygdom blandt instruktørerne eller anden uforudsethændelse forbeholder Havkajak Center Marstal sig ret til at aflyse.

Pris: børn 75 kr. voksne 150 kr.

Adresse

Taget 4, Marstal

5960 Marstal

Priser

Voksne

null DKK - 150 DKK

børn

75 DKK

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau