Hvem er det der banker? - teaterforestilling i Kulturladen

Foto: Det Olske Orkester
Begivenheder
Begivenheder
Hvem er det der banker er tredje og sidste forestilling i trilogien En nations selvhad – Danmark mellem skam og selvovervurdering.
Adresse

Kulturladen

5970 Ærøskøbing

Kontakt

E-mail:kulturladen@gmail.com

Telefon:20214408

Mobil:20214408

Det er nat. En kvinde ligger og sover i sin seng. Pludselig vågner hun og ser til sin forbløffelse, at der sidder fremmede mennesker omkring hende. Og kigger på hende. De ligner folk der er gået i teatret. Nu banker det på døren. Ind kommer en mand med et kabel, som han begynder at rulle ud. Han siger der skal afholdes et Danmarksindsamlings-show. Nu kommer der flere mennesker: en quiz-master, en dansegruppe, en publikumsopvarmer, teknikere med biler og chips og sportsudstyr og kager. De siger det er præmier til den store danmarkshistorie-quiz. Store skærme bliver tændt med billeder af triste børn og svage kvinder fra fjerne lande. Lysshows bliver afprøvet, et kendt rock nummer pulserer. Kvinden vil protestere, men befinder sig pludselig som en brik i spillet Afrikas Stjerne. Hun hopper fra felt til felt, samler diamanter og styrter mod udgangen, men tilbageholdes ved en fejl i en Libysk flygtningelejr. Her kommer hun under forhør og bliver dømt skyldig, men forstår ikke hvorfor eller i hvad. Det lykkes hende at flygte, men da hun kommer tilbage til Danmark er hendes hjem forsvundet. Det eneste der er tilbage et en labyrint uden vinduer og døre. Det banker på døren. Men der er ingen dør. Og dog banker det. Banker og banker. Højere og højere…

Medvirkende: Øyvind Kirchoff, Angelina Watson, Ditte Lauman, Sofie Ebbesen Nielsen, Mereira Serra, Morten Klode og Jens Bäckwall.
Instruktør: Lotte Faarup
Dramatiker: Julie Petrine Glargaard
Scenograf: Jeppe Lawaetz
Idé & koncept: Det Olske Orkester

Billetbestilling er nødvendigt af hensyn til COVID 19 på tlf. nr. 21 21 44 08

Der vil være salg af resterende billetter ved indgangen efter først til mølle-princippet.

Adresse

Kulturladen

5970 Ærøskøbing

Åbningstider

30 Oct 20 / 30 Oct 20

fredag

19:30 -

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau