Julemarked i Ærøskøbing, Ærø

Foto: Bjørg Kiær
Begivenheder
Begivenheder
Velkommen til et ganske særligt julemarked i smukke, autentiske omgivelser i den historiske købstad Ærøskøbing
Adresse

Torvet

5970 Ærøskøbing

Kontakt

E-mail:post@arre.dk

Telefon:+4562521300

Du har måske været så heldig at gæste Eventyrbyen en sommerdag; slentret dovent igennem de brolagte gader med en is i hånden og bare indsnuset atmosfæren, skabt af århundreders liv og levned.

Men vidste du, at den velbevarede gamle købstad er lige så smuk året rundt? Og at den er som skabt til jul?

At gå fra færgen føles nemlig som at træde ind i en julekalender på en TV-skærm, med den forskel, at i Ærøskøbing finder du ingen kunstige kulisser. Nej, byen er ligeså sprællevende som den er smuk, og der er ligeså meget gang i byens borgere, som der er knald på husenes farver.

Byen har i årevis haft tradition for at lægge brosten til et af årets aller hyggeligste julemarkeder; og i år afholdes julemarkedet i Ærøskøbing over tre weekender.

Du kan allerede begynde at glæde dig til julemarkedet i unikke omgivelser: Et marked i romantiske rammer - med boder på byens smukke torv og rundt omkring i de brolagte gader - med lokale produkter og delikatesser, fine ting og gode sager.

Glæd dig til at træde ind ad dørtærsklen til de mange hyggelige butikker og restauranter, der alle lægger sig ekstra meget i selen disse dage, for at give dig og dine en god oplevelse. 

 

Adresse

Torvet

5970 Ærøskøbing

Åbningstider

23 Nov 19 / 07 Dec 19

Sat

10:00 - 17:00

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
Ærø Turistbureau