Badehuse i solnedgang

Køb lokalt - digitalt "på Ærø"

Foto: Bjørg Dalheim

Herunder finder du de butikker på Ærø, du kan handle digitalt med. Dvs. butikker du kan handle med fra sofaen hjemme i København eller Skagen. Den digitale handel gør det muligt for dig at støtte Ærø hele året rundt og dermed være med til at sikre Ærø som levende samfund.

Der findes rigtigt mange rundt om i verden for hvem Ærø har en helt særlig plads i hjertet.

Den kærlighed vil de gerne vise Ærø, øboerne og øens levende samfund hele året rundt og ikke kun, når ferien banker på.

Til dem anbefaler vi altid at støtte det lokale butiksliv. Både for at sikre, at Ærø er et levende samfund, men også fordi vores butiksliv er et mekka af lækre varer. Både de lokale, de spiselige, de bløde, de praktiske og de nødvendige.

Blåbær Gårdbutik

Du kan altid handle digitalt med Blåbær Gårdbutik og får normalt dine varer dagen efter du har bestilt. Vi lægger vægt på kvalitet, æstetik, bæredygtighed og økologi.

Bolighuset Danbo Ærø

Velkommen til Bolighuset Danbo Ærø. Her finder du et stort udvalg af møbler til de bedste priser.

Butik Alberte

Velkommen til Butik Alberte. Vi forhandler flere forskellige tøjmærker, brugskunst, accessories og har et bredt udvalg af te'er - noget for enhver smag.

Butik Det Gamle Værft

Hos Det Gamle Værft finder du masser af lækre varer - alle med et ærøsk eller maritimt islæt.

by Runge

Med inspiration fra Ærøs smukke natur laver by Runge unikasmykker af sterling sølv, kobber og hestehår. Stilen er enkel med en lidt rå overflade.

Den Gamle Isenkram

Den Gamle Isenkram er en lækker livsstilsbutik i hjertet af Ærøskøbing

Den Gamle Købmandsgaard

Den Gamle Købmandsgaard er stedet på Ærø for dem, der vil købe lokale fødevarer, specialvarer, ærøsk kunsthåndværk, unika, oste og økologiske slagtervarer af kompromisløs kvalitet.

Donna & Miss Daisy

Lille butik beliggende midt i gamle, smukke Ærøskøbing by. De sælger kjoler i retro-, pin-up- og vintage-look, accessories, make up, maling og andet lækkert.

Else Schneider

Else Schneider er en webshop, der sælger fine gamle smykker, redesigns og elegant vintagetøj med en historie.

Fod på Fødder

Omsorgsfuld fodpleje får du hos Fod på Fødder - du vil svæve herfra

Freddy Sko

Velkommen til Freddy Sko, en selvstændig skobutik i Marstal.

Fru Nørgaard

Velkommen hos Fru Nørgaard. Her kan du købe alt det vi kvinder "ikke kan undvære". Nyt tøj til hverdag og fest. Smukke og sjove ting til dit hjem. Wellness til kroppen.

Hattesens Konfektfabrik

Glem alt om den traditionelle lakridskonfekt. På Ærø har Claus Hattesen genopfundet lakridskonfekten, og de søde firkanter går nu deres sejrsgang i hele landet.

Herremark

Herremark er en ærøsk landbutik med havudsigt. Her kan du bl.a. shoppe brugskunst, plejeprodukter, gaveartikler til kvinder, mænd og børn – og ikke mindst finde en perle blandt de mange loppefund, som butikken også sælger.

Cover your phone

i2iMedia tilbyder en lang række services, bl.a. onsite service, salg af computere, IT udstyr/software, mobiltelefoner, mobiltilbehør og kontor/rengøringsartikler.

Island Living x Garna

Hos Island Living X Garna kan du shoppe lækkert garn og andre luksusvarer til dig selv eller finde en fin gave.

Lisbeth Lange Design

Lisbeth Lange Design laver design til boliger og lægger vægt på høj kvalitet i udformningen og markant og anderledes design.

Museumsbutikken på Marstal Søfartsmuseum

En skatkiste af maritime souvenirs og bøger.

Museumsbutikken på Ærø Museum

Ærø Museum er Ærøs kulturhistoriske museum. I vores webshop kan du købe en masse spændende litteratur om det Ærø, der var engang.

Rejkjær Textiles

Rejkjær er et dansk tekstil- og tøjmærke etableret i 2018 af Dorthe Rejkjær. Alt tøjet er håndlavet, og tekstilerne er håndvævede.

ROC Læderpleje

ROC Danmark APS har siden 1917 produceret kvalitets læderpleje og læderfarve produkter i Danmark. Hele virksomheden ROC samt produktionen ligger i dag på Ærø.

Sportigan

Sportigan Ærø er din lokale sportsbutik. Vi er tæt på vores kunder og de er altid med i vores tanker, når vi skal have nye varer i butikken. I Sportigan fører vi de største og bedste mærker indenfor sport og fritid og vi sikrer dig de nyeste varer til den bedste pris.

Tree & Earth Creams

Hos Tree and Earth Creams finder du kvalitets hud-og hårpleje​ fremstillet af 100% rene, naturlige råvarer.​

Uldgården Ærø Gårdbutik

Midt på Ærø i den idylliske landsby Bregninge, ligger den 350 m²store Ærø Gårdbutik, der er indrettet i de gamle længer i ”Uldgaarden”

Ærø Kunsthals butik

NB! Kunsthallen er lukket fra d. 27. september 2020 og åbner igen påsken 2021. Kig ind i Ærø Kunsthals butik, hvor du kan finde smukke gaver til dig selv eller andre.

Your Design Nordic

Håndlavede unika smykker fremstillet i den vidunderlige søfarts by Marstal.

Ærø Møbler

Brugskunst, lamper og belysning, samt trægulve, vinyl, linoleum og selvfølgelig tykke, bløde gulvtæpper. Du finder det hele og mere til hos Ærø Møbler.

Ærø Whisky

Ærø Whisky er et mikro-destilleri med beliggenhed på Ærø i Det Sydfynske Øhav.