VisitÆrø
Jul Ærø

Ærø lyser op på Black Friday

11/18/2020

På Ærø går vi en anden vej end "Black Friday" og holder "Lokal Fredag".

Fredag den 27. november har byerne på Ærø længe åbent ligesom mange andre steder i landet. Men i stedet for at løbe om kap i et storcenter og gøre forjagede storindkøb, kan du på Ærø shoppe julegaver og nyde god mad i stearinlysenes skær.

I Marstal har butikkerne længe åbent og i Ærøskøbing slukker de simpelthen lyset, når tusmørket lægger sig. I stedet tændes en masse stearinlys og julelys, så hyggen rigtig spreder sig, mens du shopper julegaver til dem, du har kær. 

Også de mange ærøske spisesteder har lagt sig i selen for, at du får en god oplevelse, når du er færdig med at handle - eller måske blot som pitstop indimellem julegaveindkøbene. Her kan du både få god mad, varm kakao og lidt sødt til kaffen. 

Et godt tilbud slipper du heller ikke ikke helt for, men vi er langt fra spotvarer og knaldtilbud, og det er generelt ikke gule priser, der er i fokus på Ærøs ”Lokal fredag”. Her vægter vi i stedet det bæredygtige i at bruge øens forretningsliv både nu og i fremtiden højt.

Sammen med juledagene i Ærøskøbing den 21. og 28. november samt 5. december skyder "Lokal fredag" for alvor julehandlen og -hyggen i gang på Ærø.

Gør en tur ud af det

Du er måske også interesseret i...

Magisk juletid på Ærø
Julemarked Ærøskøbing