Søbygaardkoncerterne: Andrea Pellegrini og Erik Kaltoft

Andrea Pellegrini, sopran, har i løbet af ganske få år markeret sig som en af Danmarks mest efterspurgte og prisbelønnede mezzosopraner, både i opera- og koncertsammenhæng. Hun er født i Århus og opvokset i Odder. 

Andrea Pellegrini studerede på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og blev i 2003 optaget på Opera Akademiet ved Det Kgl. Teater.

Blandt hendes præstationer på Det Kgl. Teater og Den Jyske Opera er Rosina i »Barberen i Sevilla« og Zaida i »Tyrken i Italien«, begge af Rossini, samt Mozart-partierne Annius i »Titus«, Cherubino i »Figaros Bryllup« og Idamante i »Idomeneo«. I 2008 modtog hun Musikanmelderringens Kunstnerpris.

Hun har optrådt med alle danske symfoniorkestre og ikke så få udenlandske og medvirket på adskillige cd-udgivelser, bl.a. på pladeselskabet Dacapo.

Foruden sit klassiske repertoire har Andrea Pellegrini mange gange optrådt i forskellige crossover sammenhænge bl.a. med multikunstneren Martin Hall og det danske rock/pop band TV2. Ligesom hun har optrådt med rock guitaristen Christian Frost i klassiske Beatles fortolkninger.

Erik Kaltoft, klaver, har fået sin pianistiske og musikalske uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium og har perspektiveret den i Frankrig hos Yvonne Lefébure. Hans musikalske profil er karakteriseret ved et højt aktivitetsniveau – både som solist, kammermusiker og akkompagnatør.

Som medlem af kammermusikgrupperne The Elsinore Players og LINensemble har han turneret i Sydamerika, Japan, Korea, Kina, Vietnam og de fleste europæiske lande.

Erik Kaltoft har medvirket ved uropførelsen af mere end 200 værker – hovedsagelig danske, og sammen med en lang række cd-indspilninger med overvejende ny musik, dokumenterer disse udfoldelser en påtrængende interesse for Ny-tid og Nu-tid.

Efter en lang årrække som docent ved Det Jyske Musikkonservatorium var Erik Kaltoft 2005-2010 professor ved Det Fynske Musikkonservatorium i Odense.

Billetter sælges i forsalg på Søbygaard eller på Ærø Turistkontor. Pris: kr. 150,-

Resterende billetter sælges ved indgangen 1 time før koncert start.

Åbningstider / Tidspunkter

14/08/2019 - 14/08/2019 Onsdag 19:30

Del denne side

Opdateret af:

Ærø Turistbureau post@arre.dk
 

Kontakt

Adresse

Søbygaard
Søbygårdsvej 2
5985 Søby Ærø

Mobiltelefon

+45 23 61 93 86

Fakta

  • Type

    • Musik
    • Store lokale begivenheder

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.282349
Latitude : 54.919176