Tøseture til Ærø

Du kender det sikkert. Du kommer til en af de smukkeste øer i Danmark - vi kører dig øen rundt og passerer forbi mange spændende forretninger. Tiden tillader imidlertid ikke at vi besøger forretningerne, så du kan "ose" lidt. Vi skal nå en færge retur.

Det gør vi noget ved med disse nye "tøseture" til Ærø. Her sejler vi dig over til vores smukke ø, og du nyder let morgenmad på færgen over. Ved ankomsten afhentes du ved færgen, og vi kører samlet til Uldgården i Bregninge. Her har Jytte stablet et arrangement på benene, der indeholder en briefing over et relevent emne fx uld eller strikkegarn etc.  Bagefter er der rig lejlighed til at besøge butikken, der ligger i en gammel gård i Bregninge.  

Efter besøget i Uldgården, kører vi dig til Ærøskøbing, hvor der er bestilt frokost på en af Ærøs bedste fokostrestauranter, "på Torvet". Her midt i den gamle by kan du nyde en lækker frokost - i godt vejr udenfor på det gamle torv. Efter frokosten er der samling i  Blåbær Gårdbutik (ca. 200 meter fra På Torvet), hvor der er mulighed for at slappe af og klappe de små kælegrise i den udendørs have samt besøge de utroligt velassorterede butik med de mange spændende varer.

Efter besøger her har du resten af dagen til din egen disposition evt. til at gå en tur i den gamle by, hvor byens øvrige forretninger kan besøges. Her kan vi anbefale at gå en tur i "Den Gamle Købmandsgaard" og se deres store udbud af ærøske varer.

Hvis du ikke har besluttet dig for en overnatning på Ærø - så sejler færgerne dig tilbage til udgangspunktet - du får besked om seneste færgeafgang.

Tøseturene kan arrangeres fra Fynshav, Faaborg eller Svendborg.

Deltagerantal: Min. 10 -  hvis færre så kontakt os alligevel. Foretrækker du at komme i egne biler, så arrangerer vi pladsbestiling og billetter samt køreanvisning.

Del denne side

Opdateret af:

Ærø Turistbureau post@arre.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnen
5970 Ærøskøbing

Mobiltelefon

+45 40466675

Fakta

  • Type

    • Rundvisning

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.41513699
Latitude : 54.88996601