Tag gratis til Ærø

7/16/2020
Foto: Daniel Villadsen

Vi strækker sommeren og tilbyder gratis færge til næsten alt og alle i august og september. Her får du et overblik over sommerens færgetilbud.

Foto: Conny Kock
Foto: Daniel Villadsen

Sommerens færgetilbud på Ærø

I august og september rejser næsten alt og alle gratis til Ærø - både passagerer, biler, autocampere, campingvogne, trailere, cykler, motorcykler og knallerter.

Hvis du tager bil, autocamper eller campingvogn med Ærøfærgerne, koster det dog 10 kr. for en retur.

Sådan kommer du rundt

Kommer du til øen uden bil eller cykel, eller er du blot afsted på en dagstur, så kan du sagtens stadig komme hele øen rundt.

I alle de store byer er der nemlig op til flere cykeludlejere. Derudover er vores bus gratis for alle året rundt. Den kører hele øen rundt hver time og chaufførerne er altid meget hjælpsomme med stoppesteder osv. 

Gratis bus

Cykeludlejning

Biludlejning

Det skal du opleve

Herunder har vi udvalgt de attraktioner, områder og aktiviteter, som vi synes, du bare MÅ opleve, hvis du skal besøge Ærø.

Mange af dem kan du sagtens nå, selvom du kun besøger os en enkelt dag. Vi vil dog gerne vædde vores spidse hat på, at du i så fald får lyst til at komme retur for mere...

Begivenheder

Naturen

Smagen af Ærø

Museerne

Badehuse i Marstal

Strandene

Badehuse i Ærøskøbing

Legepladserne

Basis & praktisk

Vi har mange forskellige overnatningssteder her på øen, så der er helt sikkert et, der passer til din ryg. Det samme med spisesteder - på Ærø kan du både spise dansk, kinesisk, fisk, traditionelt, eksperimenterende, gourmet og meget mere.

Husk desuden altid at booke plads på færgen; også selvom du er gående eller cyklist.

Her kan du spise

Her kan du sove

Book plads på færgen

Besøg visitærø.dk og oplev alt det, Ærø kan tilbyde dig og dine

Foto: Ærø Turist & Erhverv