Gå til indhold
©  Foto:

Søby Camping

Søby Camping er en lille hyggelig campingplads, der ligger i skønne omgivelser tæt ved skov og lige ned til Østersøen.

Natur, fred og ro, det gode liv, stjerner på loftet og bølgeskvulp på sengekanten - det er nøgleordene for Søby Camping.

Søby Camping er en perle, der ligger lige midt i naturen og direkte ud til Østersøen. På pladsen finder du højbede med krydderurter, tomater, ærter og andet godt, som gratis kan nydes af campingpladsens gæster.

Søby Camping en lille hyggelig campingplads med 37 pladser og tre hyggelige hytter og et område reserveret til telte og cykellister. Her er fred og ro, og en god og afslappet atmosfære.

Søby Camping har gratis wifi, nye bad- og toiletfaciliteter, en lille fin kiosk, legeplads, hyggeligt bålsted og direkte adgang til strand med sandbund og rigtig fin badebro.

Området omkring Søby Camping er desuden et vaskeægte lystfisker-eldorado, så prøv endelig kræfter med lystfiskeriet, når du er her!

Bussen på Ærø er gratis, så du kan nemt komme til Søby Camping, selvom du ankommer til øen med færge i enten Marstal eller Ærøskøbing. Fra det nærmeste busstoppested i Søby er der en lille gåtur på 5-10 minutter ud til campingpladsen.