©  Foto:

Turistinformation i Ærøskøbing

På turistkontoret er de Ærø-eksperter, og vil meget gerne bidrage til, at du får den bedst mulige oplevelse ud af dit besøg på øen. 

Turistinformation i Ærøskøbing

I Ærøskøbing finder du øens primære turistinformation, hvor de kan hjælpe dig med (næsten) alt ifm. dit besøg på Ærø. Turistinformationen i Ærøskøbing er som udgangspunkt åben alle hverdage fra kl. 10-14. 

De har de gode tips til hvor du skal spise samt hvad du skal se og opleve. De ved også hvem du skal snakke med, hvis du har svært ved selv at booke færge eller noget andet praktisk.

De kan desuden guide dig ift. overnatning, men du kan desværre ikke booke her, i stedet skal du kontakte de forskellige overnatningssteder direkte. 

I turistinformationen kan du bl.a. låne et indgangskort til biblioteket, hvis du ikke har et dansk sygesikringskort, og gerne vil besøge et af øens to biblioteker.

Udover gratis WiFi, bøger, postkort og plakater kan du også finde forskellige materialer, som er nyttige ifm. dit besøg på øen, fx Ærøguiden samt andre foldere om seværdigheder m.m. her på øen.

Brochurekasser

Ombord på færgerne og flere forskellige steder på øen, finder du opstillede brochurekasser med trykt materiale, såsom Ærøguiden, bykort, cykel-vandrekort, busplaner mm.

Brochurekasserne finder du bl.a. i det tre lystbådehavne, foran turistinformationen på Ærøskøbing Havn, men også i flere butikker og på spise- og overnatningssteder.