Ærø Jazz Festival

Tilmeld selv din begivenhed

Foto: Ærø Turist & Erhverv

Vidste du at du selv kan oprette din begivenhed og få den vist på VisitÆrøs hjemmesider? Vi forklarer hvordan i denne FAQ.

Udfyld formular

Udfyld formularen, og vi opretter din begivenhed hurtigst muligt.

Alle, der arrangerer begivenheder som henvender sig til Ærøs gæster, kan få oprettet det på VisitÆrøs hjemmesider.

Det er gratis for medlemmer af Ærø Turist & Erhvervsforening, og er du ikke medlem af foreningen, kan du mod et gebyr på 350 kr. eksklusiv moms få oprettet din begivenhed alligevel.

Når du udfylder formularen her på siden, opretter vi din begivenhed i en intern database, som sørger for at din begivenhed efterfølgende bliver vist på VisitÆrøs, VisitFyns og VisitDanmarks hjemmesider – alle sammen på dansk, engelsk og tysk, hvis det er aktuelt for din begivenhed.

Din begivenhed bliver desuden automatisk vist i vores app VisitÆrø og på eventkalenderen Kultunaut.

Processen for oprettelse på hjemmesiden er enkel:

  1. Du udfylder formularen herunder med de relevante oplysninger
  2. Du sender 1-5 relevante billeder til post@arre.dk med henvisning til din begivenhed
  3. Vi modtager dine oplysninger og opretter det i databasen. Hvis du selv skal betale for oprettelsen (fordi du ikke er medlem af Ærø Turist- og Erhvervsforening) skal betaling klares inden vi opretter din begivenhed. Kontakt os i så fald på post@arre.dk eller telefon 62 52 13 00.
  4. Når siden med dit indhold er oprettet, sender vi et link til godkendelse hos dig
  5. Du bekræfter at alle oplysninger er korrekte, før vi publicerer det.

Tekst: 
Det er vigtigt at du selv har rettighederne til den tekst du sender til os. 

Vi forbeholder os altid retten til eventuelt at redigere i teksten, så den passer til den øvrige tekst på vores hjemmeside.


Billeder:
Vi krediterer dig, eller den fotograf du angiver på de indsendte billeder (max. fem billeder pr. begivenhed). 

Hvis vi gerne vil kunne bruge billederne i vores øvrige markedsføring af Ærø, kontakter vi dig for at få en godkendelse.

Det er vigtigt at du som ansvarlig for begivenheden selv sørger for at have styr på rettighederne til de billeder du sender til os. 
Hvis der optræder identificerbare personer på billederne, er det fx dit ansvar at have samtykke fra disse personer til at billederne må bruges i en markedsføringsmæssig sammenhæng.

 

Du er velkommen til også at tippe fx Ærø Ugeavis eller Fyns Amts Avis om din begivenhed, og det er altid en god idé at gøre opmærksom på det i fx relevante grupper på sociale medier m.m.

På den måde rammer du bredere - og flere forskellige målgrupper kan blive opmærksomme på din begivenhed på samme tid.

Her er et par links, der leder videre til to aktuelle begivenheder - hvis du har brug for lidt inspiration til den tekst, der skal beskrive din begivenhed.

Guidede ture ved Søbygaard

Ølsmagning på Ærø Bryggeri