Øhavet Festival på Ærø

Fortæl os om din begivenhed

Foto: Daniel Buchwald

Vidste du, at du nemt kan sende os information om dine kommende begivenheder, som vi så opretter på VisitÆrøs hjemmesider? Her bliver du klogere på hvordan du gør. 

Processen er enkel:

  1. Du udfylder formularen herunder med de relevante oplysninger.
  2. Du sender et relevant billede til post@arre.dk med henvisning til din begivenhed (formatet er et liggende rektangel - vi kan desværre ikke bruge kvadratiske eller aflange billeder).
  3. Vi opretter din begivenhed, når vi har modtaget ovenstående.
  4. Når din begivenhed er oprettet, får du et link, så du kan godkende opsætningen.

Obs. Vi forbeholder os altid retten til at ændre din tekst, så den passer ind på vores hjemmeside.

Din begivenhed skal helst nå at blive set af så mange som muligt - og gerne flere gange. Derudover skal vi bruge lidt arbejdstid på at oprette din begivenhed, efter du har sendt os den nødvendige information. Derfor har vi følgende deadlines i løbet af året:

Forårets begivenheder: 15. februar

Sommerens begivenheder: 15. maj

Efterårets begivenheder: 15. september

Vinterens begivenheder: 15. november

Her får du to gode bud på tekster, du kan lade dig inspirere af:

Guidede ture ved Søbygaard

Ølsmagning på Ærø Bryggeri

Generelt er vores kongstanke ift. begivenheder, at de skal holdes så korte og så vedligeholdesfrie som muligt.

Alt det med småt

Alle, der arrangerer begivenheder som henvender sig til Ærøs gæster, kan få oprettet det på VisitÆrøs hjemmesider.

Det er gratis for medlemmer af Ærø Turist & Erhvervsforening, og er du ikke medlem af foreningen, kan du mod et gebyr på 350 kr. eksklusiv moms få oprettet din begivenhed.

Når du udfylder formularen her på siden, opretter vi din begivenhed i en intern database, som sørger for, at din begivenhed efterfølgende bliver vist på VisitÆrøs, VisitFyns og VisitDanmarks hjemmesider – alle sammen på dansk, engelsk og tysk, hvis det er aktuelt for din begivenhed.

Tekst: 
Det er vigtigt at du selv har rettighederne til den tekst du sender til os. 

Vi forbeholder os altid retten til eventuelt at redigere i teksten, så den passer til den øvrige tekst på vores hjemmeside.


Billeder:
Vi krediterer dig, eller den fotograf du angiver på de indsendte billeder (max. fem billeder pr. begivenhed). 

Hvis vi gerne vil kunne bruge billederne i vores øvrige markedsføring af Ærø, kontakter vi dig for at få en godkendelse.

Det er vigtigt at du som ansvarlig for begivenheden selv sørger for at have styr på rettighederne til de billeder du sender til os. 
Hvis der optræder identificerbare personer på billederne, er det fx dit ansvar at have samtykke fra disse personer til at billederne må bruges i en markedsføringsmæssig sammenhæng.

 

Du er velkommen til også at tippe fx Ærø Ugeavis eller Fyns Amts Avis om din begivenhed, og det er altid en god idé at gøre opmærksom på det i fx relevante grupper på sociale medier m.m.

Derudover kan Radio Diablos Sydfynskalenderen også være en god idé at oprette din begivenhed i, da de læser begivenhederne op i radioen.

På den måde rammer du bredere - og flere forskellige målgrupper kan blive opmærksomme på din begivenhed på samme tid.