Restaurant Udsigten

Restaurant Udsigten i Marstal

Foto: Restaurant Udsigten
Spisesteder
Restauranter
Bæredygtig Fransk-Ærøsk gastronomi i skipperbyen Marstal
Adresse

Rolighedsvej 1A

5960 Marstal

Lokale produkter

I restauranten anvender vi så vidt muligt kun lokale råvarer af bedste kvalitet – og vi er stolte af vores ærøske leverandører! Kokken vægter bæredygtighed højt, hvorfor alle vores leverandører producerer med stor hensynstagen til naturen – og mange af dem er certificeret økologiske. Vi modtager dagligt friske råvarer – herunder friskfanget fisk fra det sydfynske øhav, grønt og frugt fra gårde på øen og kød så vidt muligt fra lokale landbrug.

Dagligt skiftende menu

Menuen skifter daglig afhængig kokkens inspiration af tilgængelige af råvarer i sæson fra vores lokale landmænd. Vi tror på, at kreativitet og højt humør i køkkenet afspejler sig i restaurantoplevelsen – og vi er altid glade for at kunne tilbyde gæster, der kommer igen, en helt unik menu. Menuen er altid super simpel for at undgå madspild, og for at give kokken mulighed for at fokusere kræfterne på den gode smag.

Behagelig havudsigt

Restaurant Udsigten ligger i hotellet Udsigten Marstal med direkte havudsigt fra restaurantens lokaler – eller fra vores flotte terrasse, som kan benyttes i de lune sommerdage. Du er altid velkommen til at sidde og nyde et godt glas vin med en lille snack, også uden for restaurantens normale åbningstid – stik hovedet ind i køkkenet, så vil kokken komme dig til hjælp. Vi ligger et stenkast fra havnen i Marstal.

Åbningstider

Aktuelle åbningstider for spisesteder på Ærø

Adresse

Rolighedsvej 1A

5960 Marstal

Facilities

Fransk

Ny Nordisk

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau