XL Byg Marstal

Foto: Ærø Turistbureau
Aktiviteter
Shopping
Hos byggemarkedet XL-BYG Jens Schultz A/S bakker du ikke bare op om en lokal virksomhed og arbejdsplads, du sikrer dig også altid inspiration samt at gøre en god handel.
Adresse

Industrivej 5

5960 Marstal

Kontakt

E-mail:info@jsxl.dk

Telefon:+45 62 53 11 21

Sydfyns største!

XL-BYG Jens Schultz a/s har 4 afdelinger fordelt i byerne Svendborg på Odensevej & Nyborgvej & i Rudkøbing på Langeland, vi er 110 medarbejdere, 8 lastbiler og over råder over mere end 45.000 varenumre på lager samt medlemsskab af indkøbsforeningen XL BYG a.m.b.a. hvilket gør os til en solid og stærk spiller på det danske marked. Hos os er der plads til både privat- og proff. kunder – vi er også for amatører

 

Når du handler hos XL-BYG Jens Schultz a/s

Hos XL-BYG ÆRØ / Jens Schultz a/s bakker du ikke bare op om en lokal virksomhed og arbejdsplads, du sikrer dig også altid inspiration samt at gøre en god handel. Vi har dagligt leverancer fra vores 3 andre forretninger og gør en stor indsats for at leverer til en konkurrencedygtig pris samt til aftalt tid. Tøv ikke med at kontakte os hvis og såfremt du ikke finder netop det du søgt på www.xl-byg.dk. Husk når du handler på vores webshop støtter du også den lokale forretning.

XL BYG ÆRØ / Jens Schultz a/s – ”Ene er vi gode, sammen er vi bedst”

Velkommen i vores forretning!

Adresse

Industrivej 5

5960 Marstal

Følg på:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau