Gå til indhold
©  Foto:

Gæstgiveri Bregninge

Gæstgiveri med dejlig mad og stemningsfyldte værelser med gode senge. 

Gæstgiveriet ligger både centralt og højt på Ærø. Herfra kan man opleve hele øen, hvad enten man vandrer, cykler, kører i bil eller på motorcykel - selv gratis-bussen kører lige til døren.

Gæstgiveriet har syv dejlige dobbeltværelser, og et enkeltværelse med gode bad -og toiletfaciliteter, som deles. Hvis man ønsker at tage hunden med på ferie, kan man kontakte gæstgiveriet, og bestille værelse med egen indgang mod ekstra betaling.

Der er utallige hyggekroge både ude og inde. Her er det oplagt ikke at have for store ambitioner - og bare slappe af, nyde hinanden eller møde nye venner.

Køkkenet sørger for lækker mad, primært tilberedt af lokale råvarer, og måltiderne kan nydes i skyggen under den gamle blodbøg. Når solen går ned i baghaven, bliver der tændt bål mens aftenroen sænker sig over gæstgiveriet. 

Der er parkering og lounge til cykler, fiskestænger, golfbags, vandrestøvler kan lånes og der er gratis WIFI. Gæstgiveriet arrangerer desuden langbordsspisning, madskole, koncerter og andre oplevelser.

Tjek hjemmesiden for tilbud og program for hvad der aktuelt sker derude. 

Share your #Ærø moment: