©  Foto:

Glamping på Teglværkspladsen

Hos Thea på Teglværkspladsen ved Marstal kan du opleve at sove i det fri på en helt ny måde. Theas glampingtelte er luksuriøst indrettet, og pladsen byder på både vildmarksbad og overdækket kvalitetskøkken med pizzaovn.

Book et glampingtelt og sov som konger på Teglværkspladsen. 

Det er glamping (glamourøs + camping), men der er stadig tale om elementer du kender fra en campingplads. Når du booker et glamping telt kommer du til en redt seng og et fællesområde med stort fællesrum - en tipi med plads til op til 70 spisende, et fælles overdækket luksus-udekøkken med brændefyret pizzaovn, terrassen med brændefyret vildmarksbad og sauna, en kold og en varm ude-bruser og to skønne muldtoiletter med god udsigt over havet eller markerne.

I kan også booke et shelter derude.

Lej det hele
I kan også leje hele Teglværkspladsen til jeres arrangement: fest, konfirmation, bryllup, møde, musik, foredrag, teambuilding, yoga, polterabend eller fællesspisninger - det hele er muligt. Se flere billeder af pladsen på Facebook, Instagram eller ring/skriv for mere info.

Teglværkspladsen er virkelig et helt særligt sted, helt tæt på naturen. En nøje gennemtænkt placering af forskellige miljøer med glampingtelte, shelters, tipien, vildmarksbadet og saunaen samt sublim udsigt ud over søen og markerne, giver de bedste betingelser for totalt afkobling. 

Teglværkspladsen er en selvbetjent plads.