©  Foto:

Holmegaarden B&B

Familiedrevet bed & breakfast indrettet på en gård fra 1856.

Holmegaarden er beliggende 8 km fra Ærøskøbing og Marstal, i området Dunkærmark. Holmegaarden ligger som sidste gård for enden af en blind markvej.  Gården er omgivet af smuk natur og Østersøen mod syd, ligger i gåafstand og kan ses fra gården. Både vandre og cykelrute vil føre dig tæt på Holmegaarden og vi er derfor et oplagt stop eller udgangspunkt for en aktiv ferie.

Holmegaarden har 4 dobbeltværelser og 1 familieværelse. Alle værelser ligger på 1. sal og deles om 3 toiletter og 2 bruser. Der er tv, WiFi, køleskab og service til 2 på værelset (på familieværelset til 4) samt fri adgang til kaffeautomat med diverse kaffedrikke, kakao og te. På familieværelset er der desuden et lille køkken, spiseplads og mulighed for opredning på sovesofa. Der er fællesrum med spiseplads og her findes også forskellige spil til udlån. Udenfor er der adgang til stor have, flere siddepladser, grill og bålområde, højbede, buske og træer med årstidens frugter til fri afbenyttelse, samt en mindre park og tilhørende terrasse. Der er EV lader til EL bil, som kan benyttes efter aftale.

Vælger du morgenmad får du hjemmelavet brød, saft og marmelade samt smør, ost og pålæg, skyr og müsli. Alt efter årstiden vil der være forskellige bær og frugter fra haven.

Holmegaarden har åbent fra påske t.o.m. efterårsferien.