Gå til indhold
©  Foto:

Island Living x Garna

Det kreative hjørne midt i Ærøskøbing 

Vi har forvandlet den gamle Sparekasse i Ærøskøbing til et kreativt hjørne – et hyggeligt, lille paradis til dig, der holder af at være kreativ og gerne vil forkæle dig selv eller en, du har kær. 

Butikkens historiske ramme skaber en rolig atmosfære, hvor du kan tage dig tid til at udforske de fine produkter inden for garn, strikkedesign, lækre lædervarer og kunstartikler fra øverste hylde. 

I butikken forhandler vi vores eget garn, GARNA, som vi har håndplukket i Italien og bearbejdet i vores produktion i Danmark.
Garna er en familieejet virksomhed, som er skabt på en fælles kærlighed til garn, og den består i dag af Birgitte, hendes datter, Sabrina og søster Annette.

GARNA er skabt på kærlighed til garn af den ypperste kvalitet. Hos GARNA finder du 100% rene naturfibre som cashmere, alpaca, mohair, silke, yak og lammeuld. Med GARNA ønsker vi at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig.

Nyd en afstressende stund i vores lille café og slå dig ned med en skøn forfriskning samt en lille snack ved et af vores borde udenfor, eller i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken. 

Handl lokalt - digitalt

Du kan også handle med os på vores webshop her