Julemarked i Ærøskøbing

Vær med, når eventyrlige Ærøskøbing slår dørene op til et ganske særligt julemarked i smukke, autentiske omgivelser.

Byen emmer af jul og god stemning, og du kan nemt få klaret dine julegaveindkøb.

Du har måske været så heldig at gæste Eventyrbyen en sommerdag; slentret dovent igennem de brolagte gader med en is i hånden og bare indsnuset atmosfæren, skabt af århundreders liv og levned.

Men vidste du, at den velbevarede gamle købstad er lige så smuk året rundt? Og at den er som skabt til jul?

At gå fra færgen føles nemlig som at træde ind i en julekalender på en TV-skærm, med den forskel, at i Ærøskøbing finder du ingen kunstige kulisser. Nej, byen er ligeså sprællevende som den er smuk, og der er ligeså meget gang i byens borgere, som der er knald på husenes farver.

Byen har i årevis haft tradition for at lægge brosten til et af årets aller hyggeligste julemarkeder.

Du kan allerede begynde at glæde dig til julemarkedet i unikke omgivelser: Et marked i romantiske rammer - med boder på byens smukke torv og rundt omkring i de brolagte gader - med lokale produkter og delikatesser, fine ting og gode sager.

Glæd dig til at træde ind ad dørtærsklen til de mange hyggelige butikker og restauranter, der alle lægger sig ekstra meget i selen disse dage, for at give dig og dine en god oplevelse.

Hvornår

Datoerne for 2021 er ikke fastlagt endnu. De datoer, du kan se her på siden, er vores bedste bud på, hvornår julemarkedet kommer til at løbe af stablen baseret på tidligere års datoer.