Gå til indhold
©  Foto:

Rise Præstegaard

Rise Præstegaard er en lille ferielejlighed beliggende i hjertet af Store Rise.

Beliggende i smukke omgivelser lige bag den imponerende gamle Rise Kirke i landsbyen Store Rise på Ærø, finder du denne skønne lille ferielejlighed. Præstegården beboes af en familie på 4 (plus 2 katte, 5 høns og 2 kaniner), som lever og leger her på gården. Stemningen du kan forvente er venlig, gæstfri, afslappet, familiær og autentisk.

Rise Præstegaard ferielighed har som udgangspunkt plads til 2 personer i dobbeltseng, men der kan redes op til et barn i stue/alrum, ligesom der kan lejes en tremmeseng. Du kan nyde din morgenmad i den smukke stemningsfulde glasveranda, eller du kan finde et dejligt sted i den store have med de mange gamle træet, der hvisker dig historier i øret, og huser tusinder af syngende fugle. 

Køkkenet indeholder et lille køleskab og 2 induktionsplader, men ingen opvaskemaskine. I haven, hvor du finder havebord og stole kan du benytte grillen.

Viskestykker, køkkenklude, håndklæder og sengelinned, samt slutrengøring er incl. i prisen, som er kr. 1300,- pr. nat (ved 2 personer) Ekstra person koster kr. 150,-/nat
Min. booking er 2 nætter og ved leje af en hel uge er sidste nat gratis.

Rise Præstegaard er åbne for bookinger hele året rundt, med få undtagelser.

For yderligere information, kontakt og booking skriv venligst til: rise.praestegaard@gmail.com