Gå til indhold
©  Foto:

Sportigan

Din lokale sportsbutik. 

I Sportigan fører vi de største og bedste mærker indenfor sport og fritid og vi sikrer dig de nyeste varer til den bedste pris.

Det er vigtigt at vi som by og samfund holder sammen og støtter hinanden lokalt. På den måde sikrer vi et pulserende byliv og en tro på fremtiden.

Vi har verdens bedste servicekoncept og tilbyder vores kunder ubegrænset bytteservice under titlen "Byt når du har lyst". Med andre ord, det er dig der bestemmer hvornår du har tid til at gå i Sportigan og få byttet din vare.

Vi har forhandler varer fra Adidas, Hummel, Seger, Puma, Pure Lime, Five Seasons, Zig Zag, Endurance, Whisler, CMP og mange andre. Meld dig ind i Club Sportigan og få stærke fordele til glæde for dig selv og din familie.

​Du er altid velkommen til at kigge forbi og se vores store udvalg, samt få en snak med os​

Handl lokalt - digitalt

Du kan også handle med os ved at ringe til os på 62531407 eller sende en mail på aeroe@sportigan.dk, eller send en besked på facebook Sportigan Ærø

Betaling foregår på mobilepay eller via bankoverførsel

Vi sender gratis med GLS ved køb over 500,- 

Er du virksomhed eller forening, kan du også købe gode julegaver til medarbejdere og medlemmer via vores Julekatalog

Vi sælger også gavekort der kan bruges i alle sportigan butikker i hele landet og alle gaver kan byttes med bon eller bytte mærke

Hvis du har fortrudt dit køb, kan du selvfølgelig få dine penge retur. I Sportigan har du ubegrænset fortrydelsesfrist, du kan derfor returnere eller bytte din vare, når du har lyst. Dette gælder varer købt i en af vores butikker. Du skal blot fremvise en gyldig bon eller faktura.
Du finder din nærmeste Sportigan butik her