Gå til indhold
©  Foto:

Stark i Marstal

Hos byggemarked og trælast Stark er der både mulighed for god inspiration samt at gøre en god handel.

Vi leverer dagligt varer til hele Ærø med egne kran- og ladbil.

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og på Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere.

Hver dag arbejder du hårdt for at bygge andres menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge din.

I Nordeuropa er vi 10.000 medarbejdere, der arbejder i flere end 400 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland. Vi er din lokale byggepartner. Vi hjælper hinanden med faglig indsigt og produktkendskab, så vi kan give dig professionel rådgivning. Vores fælles styrke gør det muligt at købe ind internationalt, så du kan levere værdi lokalt. Oven i det sikrer vores effektive logistik, at du får de rigtige produkter til tiden - præcis hvor, hvornår og hvordan du har brug for dem.

Vi har bygget på tillid siden 1896 og har overvundet udfordringer og været pionerer for vores industri i mere end 120 år. Det fortsætter vi med.

I dag kræver klimaudfordringer vores opmærksomhed, samtidig med at vi lytter til dig og er opmærksomme på verden omkring os.

Baseret på anstændighed, passion og stolthed, står vi sammen, deler ambitioner og går gerne den ekstra mil for at nå vores mål. Det er der brug for, når vi skal finde bedre løsninger - både for dig og hele verden.

Uanset om du designer, bygger eller renoverer, vil vi udruste og hjælpe dig til at sætte standarden for de opgaver, som du udfører.

Velkommen i vores forretning!