Gå til indhold
©  Foto:

Uldgården - Ærø Gårdbutik

I idylliske Bregninge ligger Uldgården, hvor du kan få bløde og lokale unika-uldvarer

Fra egen lille fabrik præsenteres unikke uldvarer af eget design. Udvalget er virkeligt stort og her findes næsten ”alt i uld” fx. bluser, t-shirts, kjoler, handsker og pelshuer.

Derudover har de også et bredt sortiment af lettere beklædning i bomuld, silke og hør. Alt er produceret med omtanke - og på at det skal være behageligt at have på.

Udover naturlige tekstiler, bugner gårdbutikken også af praktisk outdoor tøj til fritid, arbejde, jagt, golf, fiskeri og sejlads til alle årstider. 

Uldgården handler desuden med ø-specialiteter, helseprodukter og kunst, så sæt god tid af til besøget og gå på opdagelse i de gamle stalde og på høloftet.

Handl lokalt - digitalt

Ærø Gårdbutik Uldgården i Bregninge har over 2000 gaveideer samlet i webshoppen www.oen.dk - Og trods navnet Uldgården er der meget meget mere end produkter i uld. Gratis fragt v/køb for mere end 300 kr. og ellers tilkommer fragt á 40,- kr. til Danmark. Der kan betales med kort online.

Udover varerne i webshoppen tilbydes også en lang række andre varer, som kun kan ses ved besøg i gårdbutikken i Bregninge. Disse varer kan bestilles i butikken eller v/mail til gaardbutikken.aeroe@gmail.com. Betaling kan ske ved at få tilsendt et link pr. email med kortbetaling eller med mobile pay til nummer 44212. Varerne kan leveres frit på Ærø inden jul og med GLS til resten af Danmark for max 40 kr.