Uldgården - Ærø Gårdbutik

I idylliske Bregninge ligger den store Ærø Gårdbutik - også kaldet Uldgården, hvor du køber blødt, praktisk og lokalt.

Fra egen lille fabrik præsenteres unikke uldvarer i helt egne kvaliteter og designs. Udvalget er virkeligt stort og her findes næsten ”alt i uld”.

Desuden er der fra egen produktion bluser, t-shirts, kjoler, handsker, pelshuer oma.

Der ses et bredt sortiment af let beklædning i bomuld, silke og hør produceret med omtanke og behageligt at have på.

Udover naturlige tekstiler kan man også blive klædt på til færden i naturen, da gårdbutikken bugner af praktisk outdoor tøj til fritid, arbejde, jagt, golf, fiskeri og sejlads til alle årstider. 

Herudover findes ø-specialiteter, helseprodukter, kunsthåndværk og masser af gode gaveideer til enhver. Sæt god tid af til besøget og gå på opdagelse i de gamle stalde og på høloftet.

Handl lokalt - digitalt

Ærø Gårdbutik Uldgården i Bregninge har over 2000 gaveideer samlet i webshoppen www.oen.dk - Og trods navnet Uldgården er der meget meget mere end produkter i uld. Gratis fragt v/køb for mere end 300 kr. og ellers tilkommer fragt á 40,- kr. til Danmark. Der kan betales med kort online.

Udover varerne i webshoppen tilbydes også en lang række andre varer, som kun kan ses ved besøg i gårdbutikken i Bregninge. Disse varer kan bestilles i butikken eller v/mail til gaardbutikken.aeroe@gmail.com. Betaling kan ske ved at få tilsendt et link pr. email med kortbetaling eller med mobile pay til nummer 44212. Varerne kan leveres frit på Ærø inden jul og med GLS til resten af Danmark for max 40 kr.