VisitÆrø
Familie kigger på solnedgang

Efterårsferie på Ærø

På Ærø står efterårsferien i børnenes og familiens tegn! Tempoet er roligt og der er intet legeland i miles omkreds. Her får I tid til hinanden, til hygge og nærvær.

På Ærø finder I det frie børneliv! Oplevelserne står i kø, og I sætter tempoet. En efterårsferie på Ærø vil I huske for evigt.

Skov, strand & natur

På Ærø er naturen jeres bedste allierede - uanset hvor gamle børnene er. Naturen er allestedsnærværende og uanset om solen skinner, det regner eller blæser, gemmer der sig altid oplevelser udenfor i naturen.

Vores bedste tips til aktiviteter i naturen

Herunder har vi lavet lidt forslag til hvad I kan bruge naturen til her på Ærø. Kun fantasien sætter grænsen. I kan fx:

  • Bygge sten- og sandslotte på stranden.
  • Finde kastanjer og lave kastanjedyr. Flot garn kan I købe hos fx UldgårdenÆrøpigen eller Fies Strik.
  • Gå ture og opleve både køer, ænder og heste helt tæt på. 
  • Lave en skattejagt i skoven. 
  • Finde sten på stranden og tegne flotte mønstre. Tuscher, lak osv. kan Malene Maler hjælpe jer med.
  • Gå på opdagelse efter efterårets dyr og planter.
  • Kysse Frøen på Søbygaard.

Kultur & leg

Se film i Danmarks mindste bio, besøg vores mange natursmukke legepladser, læs højt for hinanden i hyggehjørnet på de ærøske biblioteker eller dyk ned i historien på vores museer, der alle er ret børnevenlige, hvis vi selv skal sige det.

Sov & spis

Her på øen har vi mange forskellige overnatningsmuligheder. I finder derfor nemt det, der skal danne rammen om jeres familieferie på Ærø. Det samme gælder spisesteder. De fleste cafeer og restauranter har børnemenuer eller andet børnevenligt på menuen.

Sådan kommer I til Ærø og rundt på øen

Jeres efterårsferie på Ærø starter allerede på turen herover. I skal nemlig sejle med en vaskeægte færge! Billetterne herover får I for ca. 250 kr. (2 voksne og 2 børn), og bussen fragter jer gratis rundt på øen.