Gå til indhold
Ærø Turist & Erhverv - kurser

Aktuelle kurser & kompetenceforløb

Foto: Ane Katrine Vig

Her kan du finde finde tilbud om kurser og kompetenceforløb, til dig som erhvervsdrivende.  Kurserne udbydes ofte i samarbejde med Fremtidsfabrikken, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn eller på tværs af de fire sydfynske kommuner, Svedborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Åben for tilmelding

ordblindeundervisning ærø
colourbox

Ordblindeundervisning

Undervisningen bliver udarbejdet på baggrund af en screening, så undervisningsniveauet bliver tilpasset den enkelte. Undervisningen foregår på VUC i Marstal med kompetente undervisere i små hold med 4-6 kursister. Forløbet er gratis og varer ca. 8 uger med én undervisningsdag om ugen. Forventet opstart første hold uge 40
 

Kursus: Nye forretningsmodeller - NFT, Blockchain og krypto
Erhvervshus Sjælland

IVÆRKSÆTTER DANMARK

Iværksætter Danmark udbyder en bred vifte af kortere forløb, der spænder over alt fra økonomi og jura til salg, markedsføring, forretningsudvikling og meget andet. Nogen af forløbene er særligt skræddersyede til en bestemt branche, f.eks. Alternative behandlere, Kunstnere eller håndværkere, mens andre stiller skarpt på en særlig kompetence som f.eks virksomhedsøkonomi, SOME, salg & markedsføring. Men du kan også finde forløb der handler om abonnement som indtjeningsmodel eller nye forretningsmodeller med NFT, Blockchain og kryptovaluta.Forløbene er gratis og åbne for danske iværksættere, der er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer, er altså ikke et krav.     

Kompetenceforløb: Iværk opstartsforløb for nye iværksættere
Fremtidsfabrikken Svendborg

IVÆRK - opstartsforløb for iværksættere

Workshopforløb fra 9/11-22 til 21/3-23. Er du klar til at opbygge din egen virksomhed - eller er du allerede i gang? Vil du have sparring, netværk, viden og værktøjer til at udvikle en god forretning - mens du skaber den? Så er Iværk skabt til dig!

Kompetenceforløb: Det Gastronomiske Rejsehold
Det Gastronomiske Rejsehold

Det Gastronomiske Rejsehold

Rejseholdet er særligt målrettet restauranter og caféer, men fx fiskehandlere og slagtere med madproduktion kan også deltage. Og fx museer, havne, lokale attraktioner kan at få bistand til at udvikle nye oplevelsesprodukter med udgangspunkt i mad og gastronomi. Foruden udgifter til råvarer er det gratis at deltage. Et besøg fra rejseholdet varer 2-3 dage. Hvert forløb tager afsæt i det enkelte spisesteds situation. 

Fandt du ikke det du søgte?

På denne side finder du kurser- og kompetenceforløb, som enten er online, eller som finder sted på Ærø eller i det sydfynske.

Hos IværksætterDanmark finder du flere kurser geografisk fordelt over hele landet. Måske også det du lige er på udkig efter?

Du er også meget velkommen til at kontakte os på post@arre.dk, hvis du har ønsker til specifikke forløb. 

Igangværende forløb

Kompetenceforløb Styrket Erhverv i Gadeplan
Styrket Erhverv i Gadeplan

Styrket Erhverv i Gadeplan

Styrket Erhverv i Gadeplan skaber vækst gennem digitalisering for erhverv i gadeplan. Projektet tilbyder et håndholdt udviklingsforløb, der sætter handling på dine ønsker til vækst. Projektet er et samarbejde mellem Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg kommuner – og er støttet af Syddansk vækstforum og den Europæiske Socialfond.

Kompetenceforløb: Iværk opstartsforløb for nye iværksættere
Fremtidsfabrikken Svendborg

Iværksætter grundkursus

Workshopforløb fra 6 x 2,5 time fra 5/9-10/10. Få styr på alt det, du bare skal have styr på! (så du kan bruge din energi på det, der gør din virksomhed rigtig god...)

Share your #Ærø moment: