Ærø Turist & Erhverv - kurser

Aktuelle kurser & kompetenceforløb

Her kan du finde finde tilbud om kurser og kompetenceforløb, til dig som erhvervsdrivende.  Kurserne udbydes ofte i samarbejde med Fremtidsfabrikken, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn eller på tværs af de fire sydfynske kommuner, Svedborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Åben for tilmelding

Vækstforløb for outdoorvirksomheder
Vækstforløb for outdoor virksomheder

Destination Fyn, Erhvervshus Fyn og Dansk Kyst-og Naturturisme udbyder et vækstforløb, der er specifikt udviklet til virksomheder med outdoor-aktiviteter som kerneydelse.

Kompetenceforløb Fuldt fokus forretningsudvikling
Fuld fokus: Forretningsudvikling - strategi, salg og vækst for iværksættere

På dette forløb stilles der skarpt på, hvilke aktiviteter der giver resultater på bundlinjen – uanset branche eller type af forretning. For iværksættere, på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kompetenceforløb Virksomhedsøkonomi for kommende genier
Virksomhedsøkonomi for kommende genier

2 Onlineforløb. 4 x 2 timer fra 22/2-15/3 eller/og 6 x 2 timer fra 16/3-27/4. Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kompetenceforløb Kunstner A/S
Kunstner A/S - den kreative forretning

Få mod, strategi og værktøjer til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv som kunstner og kreativ. For iværksættere inden for kunstneriske og kreative fag, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kompetenceforløb Digital Markedsføring
Digital markedsføring for iværksættere

På onlineforløbet lærer du, hvordan digitale og sociale medier kan bruges til at tiltrække flere kunder og fastholde de eksisterende.For iværksættere, på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kompetenceforløb Erhvervsøkonomi, Engelsk, Digital
Erhvervsøkonomi, Engelsk, Digital: Opgradering af dig selv eller medarbejdere

Har du mulighed for at bruge tid på uddannelse/opkvalificering? Erhvervsøkonomi (C-niveau), Engelsk rettet mod event og turistbrancen, Digital med fokus på alt fra word, til sociale medier.

Kompetenceforløb Advice 1:1 sparring
Advice klippekort til 1:1 sparring

Er du iværksætter i IT-branchen eller i den maritime industri? Og er din virksomhed oprettet efter d. 10.01.2014? Så kan du søge om, at få gratis rådgivning gennem ShareFifty5

Igangværende forløb

Kompetenceforløb Styrket Erhverv i Gadeplan
Styrket Erhverv i Gadeplan

Styrket Erhverv i Gadeplan skaber vækst gennem digitalisering for erhverv i gadeplan. Projektet tilbyder et håndholdt udviklingsforløb, der sætter handling på dine ønsker til vækst. Projektet er et samarbejde mellem Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg kommuner – og er støttet af Syddansk vækstforum og den Europæiske Socialfond.

Share Fifty5
Share Fifty 5

Projekt under Fremtidsfabrikken, der retter sig mod virksomheder inden for IT brancen og de maritime erhverv.

Kompetenceforløb Sund Fødevareforretning
Sund Fødevareforretning

For dig som er fødevare-iværksætter eller drømmer du om at blive det.
Forløbet er skabt til danske fødevare-iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet eller hvis virksomheder er stiftet efter den 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kompetenceforløb Sæsonbestemt Turisme
Sæsonbestemt turisme

På kompetenceforløbet får du sammen med ’Orange Elevator’, der er eksperter inden for oplevelsesøkonomi, mulighed for at teste og videreudvikle dit forretningskoncept samt få sparring fra kompetente kræfter, der kender branchen.

Kompetenceforløb Digital Fødevare og Turisme i Geopark Det Sydfynske Øhav
Digital Fødevare og Turisme i Geopark Det Sydfynske Øhav

Henvendt til fødevareproducenter og turismeaktører i Geopark Det Sydfynske Øhav, i samarbejde med UCL.

Kompetenceforløb Gang i butikken
Gang i butikken

Onlineforløb. Få redskaberne til at etablere, udvikle og drive din egen detailhandel i selskab med specialist Lars Egsvang fra F10 Viden og Vækst. For danske iværksættere i detailhandlen, helt fra idéstadie til virksomheder stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.