Aktuelle kurser & kompetenceforløb

Her kan du finde tilbud om kurser og kompetenceforløb, til dig som erhvervsdrivende.  Kurserne udbydes ofte i samarbejde med Fremtidsfabrikken, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn eller på tværs af de fire sydfynske kommuner, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø.

Åben for tilmelding

Fremtidsfabrikken Svendborg
Fremtidsfabrikken Svendborg

IVÆKST - Fremtidsfabrikkens iværksætterfællesskab

Til dem der er godt i gang allerede, men har brug for:
Sparring, netværk & ’kollegaskab’ med andre iværksættere
- Tid & rum sat af til at få hovedet ud af driften og tænke udvikling
Viden & værktøjer til forretningsudviklingen

Kursus: Nye forretningsmodeller - NFT, Blockchain og krypto
Erhvervshus Sjælland

IVÆRKSÆTTER DANMARK

Iværksætter Danmark udbyder en bred vifte af kortere forløb, der spænder over alt fra økonomi og jura til salg, markedsføring, forretningsudvikling og meget andet. Nogen af forløbene er særligt skræddersyede til en bestemt branche, f.eks. alternative behandlere, kunstnere eller håndværkere, mens andre stiller skarpt på en særlig kompetence som f.eks virksomhedsøkonomi, SoMe, salg & markedsføring. Men du kan også finde forløb der handler om abonnement som indtjeningsmodel eller nye forretningsmodeller med NFT, Blockchain og kryptovaluta. Forløbene er gratis og åbne for danske iværksættere, der er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.     

Workshop med idégenerering på Sydfyn
Fremtidsfabrikken Svendborg

Idé-workshop

To aftener + en lørdag i april 2023. Vil du tage en klog beslutning om at starte egen virksomhed - eller lade være? Har du brug for at skærpe idéen og gøre den mere håndgribelig, så du kan komme videre med den? Så er Fremtidsfabrikkens IDE workshop skabt til dig.

Kompetenceforløb: Det Gastronomiske Rejsehold
Det Gastronomiske Rejsehold

Det Gastronomiske Rejsehold

Rejseholdet er særligt målrettet restauranter og caféer, men fx fiskehandlere og slagtere med madproduktion kan også deltage. Og fx museer, havne, lokale attraktioner kan få bistand til at udvikle nye oplevelsesprodukter med udgangspunkt i mad og gastronomi. Foruden udgifter til råvarer er det gratis at deltage. Et besøg fra Rejseholdet varer 2-3 dage. Hvert forløb tager afsæt i det enkelte spisesteds situation. 

Fandt du ikke det du søgte?

På denne side finder du kurser- og kompetenceforløb, som enten er online, eller som finder sted på Ærø eller i det sydfynske.

Hos IværksætterDanmark finder du flere kurser geografisk fordelt over hele landet. Måske også det du lige er på udkig efter?

Du er også meget velkommen til at kontakte os på post@arre.dk, hvis du har ønsker til specifikke forløb.