VisitÆrø
Ærø Turist & Erhverv - kurser

Aktuelle kurser & kompetenceforløb

Her kan du finde finde tilbud om kurser og kompetenceforløb, til dig som erhvervsdrivende.  Kurserne udbydes ofte i samarbejde med Fremtidsfabrikken, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn eller på tværs af de fire sydfynske kommuner, Svedborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Åben for tilmelding

Kompetenceforløb Erhvervsøkonomi, Engelsk, Digital
Erhvervsøkonomi, Engelsk, Digital: Opgradering af dig selv eller medarbejdere

Har du mulighed for at bruge tid på uddannelse/opkvalificering? Erhvervsøkonomi (C-niveau), Engelsk rettet mod event og turistbrancen, Digital med fokus på alt fra word, til sociale medier.

Kompetenceforløb Advice 1:1 sparring
Advice klippekort til 1:1 sparring

Er du iværksætter i IT-branchen eller i den maritime industri? Og er din virksomhed oprettet efter d. 10.01.2014? Så kan du søge om, at få gratis rådgivning gennem ShareFifty5

Kompetenceforløb Styr på Salget
Styr på salget

Styr på salget. Fagligt kompetenceforløb. Online. 1 x 4 timer + 2 x 2 timer + selvstudie mellem d. 11/5 og d. 8/6, eller 25/5 og 24/6. For danske iværksættere, der ønsker at blive bedre til at sælge personligt, og som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Iværksætterpuljen
Iværksætterpuljen

Få op til 25.000 kr. til nye kompetencer i din virksomhed. Virksomheder der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus, og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

Kursus: Den kreative iværksætter
Den kreative iværksætter

Online forløb. 2 x 4 timer samt 2 x 2 timer mellem d. 1/6 og d. 22/6. Som kunstner og kreativ er du din egen chef, og står både for at skabe, planlægge, sælge og udføre alt i din ’butik’. For danske iværksættere inden for kunstneriske og kreative fag, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kursus: SoMe for iværksættere
SoMe for iværksættere

Onlineforløbe på 5 x 2 timer fra 31/5 til 28/6. Vil du styrke din forretnings tilstedeværelse på sociale medier? Forløbet er for iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kursus: Sådan øger du din online tilstedeværelse
Sådan øger du din online tilstedeværelse

Onlineforløb 5 x 2 timer fra 3/6 til 1/7. Få tips og tricks til at bruge søgemaskineoptimering, adwords-annoncer og meget mere. For danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kursus: Klar, parat, start up
Klar, parat, startup

Onlineforløb:  4 x 4 timer mellem d. 31/5 og d.21/06. Ønsker du at få overblik og viden om hvad det vil kræve af dig at starte, drive og leve af din egen virksomhed? Forløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kursus: International Start up service
International Startup service

Online. 4 x 3 hours between May 18th and June 8th. Get a firm grip on the formalities of how to start a business in Denmark. The course is for all entrepreneurs in Denmark with another background than Danish. You do not have to be CVR-registered but if you are, your business can’t have been founded before 30/8/2016.

Fandt du ikke det du søgte?

På denne side finder du kurser- og kompetenceforløb, som enten er online, eller som finder sted på Ærø eller i det sydfynske.

Hos IværksætterDanmark finder du flere kurser geografisk fordelt over hele landet. Måske også det du lige er på udkig efter?

Du er også meget velkommen til at kontakte os på post@arre.dk, hvis du har ønsker til specifikke forløb. 

Igangværende forløb

Kompetenceforløb Styrket Erhverv i Gadeplan
Styrket Erhverv i Gadeplan

Styrket Erhverv i Gadeplan skaber vækst gennem digitalisering for erhverv i gadeplan. Projektet tilbyder et håndholdt udviklingsforløb, der sætter handling på dine ønsker til vækst. Projektet er et samarbejde mellem Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg kommuner – og er støttet af Syddansk vækstforum og den Europæiske Socialfond.

Share Fifty5
Share Fifty 5

Projekt under Fremtidsfabrikken, der retter sig mod virksomheder inden for IT brancen og de maritime erhverv.

Kompetenceforløb Digital Fødevare og Turisme i Geopark Det Sydfynske Øhav
Digital Fødevare og Turisme i Geopark Det Sydfynske Øhav

Henvendt til fødevareproducenter og turismeaktører i Geopark Det Sydfynske Øhav, i samarbejde med UCL.

Vækstforløb for outdoorvirksomheder
Vækstforløb for outdoor virksomheder

Destination Fyn, Erhvervshus Fyn og Dansk Kyst-og Naturturisme udbyder et vækstforløb, der er specifikt udviklet til virksomheder med outdoor-aktiviteter som kerneydelse.

Kursus: SoMe for iværksættere
SoMe for iværksættere

Onlineforløbe på 5 x 2 timer fra 12/4 til 10/5 Vil du styrke din forretnings tilstedeværelse på sociale medier? Forløbet er for iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kursus: Sådan øger du din online tilstedeværelse
Sådan øger du din online tilstedeværelse

Onlineforløb 5 x 2 timer fra 15/4 til 12/5. Få tips og tricks til at bruge søgemaskineoptimering, adwords-annoncer og meget mere. For danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Kursus: Musikken som levevej
Musikken som levevej

Onlineforløb 8 x 1,5 time mellem 26/4 og 12/5. Få viden og værktøjer til et økonomisk bæredygtigt og kunstnerisk meningsfyldt arbejdsliv som selvstændig i musikbranchen. For danske iværksættere på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Workshop - from business idea to business model
From business idea to business model

This online course offers you knowledge on how to use concrete and well-proven tools for business planning and modelling. The course is for all entrepreneurs in Denmark. You do not have to be CVR-registered but if you are, your business can’t have been founded before 30/8/2016.