Naturområdet Næbbet på Ærø

Skrivehest med grafisk flair søges til markedsføring af Ærø

Foto: Marcel Lesch

Kender og elsker du Ærø, og er du god til at mikse dine kommunikative og grafiske evner i dit arbejde, så har vi måske drømmejobbet til dig på Ærø.

Da vores kollega flytter til København, er vi hos Ærø Turist & Erhverv på udkig efter en ny god kollega.

Det tænker vi du skal arbejde med

På papiret bliver du hovedansvarlig for GuideDanmark, som danner grundlag for al den kommunikation, vi sender ud på VisitFyn, VisitDenmark og VisitÆrøs hjemmesider samt en række andre kanaler. Din opgave bliver bl.a. at sikre, at indholdet om de ærøske aktører står knivskarpt, så de står først for, når turisterne er på udkig efter gode ferieoplevelser på Ærø.

Derudover vil der løbende lande en del grafiske opgaver på dit bord. Det kan være alt fra plakater til annoncer til grafikker og billedredigering.

Du kommer desuden til at arbejde tæt sammen med vores nuværende kommunikationskonsulent om bl.a. hjemmesider, SoMe, nyhedsbrev og andet. Derudover vil du løbende være i dialog med de ærøske virksomheder omkring deres indhold på vores platforme.

Vores forventninger til dig og lidt praktisk om stillingen

Vi søger dig, der er uddannet inden for kommunikation eller grafisk design og formår at kombinere de to i dit arbejde. Dit kendskab til Ærø er stort, og du brænder for at udvikle øen i tæt samarbejde med de lokale erhvervsdrivende.

Det vil være en klar fordel, at du allerede er vant til at navigere i InDesign og Photoshop og måske endda kender systemernes superbrugerfunktioner.

Vi går ud fra, at du fanger egne slåfejl og kan din danske grammatik. Hvis du samtidig kan engelsk og tysk til husbehov, så begynder det at ligne noget.

Stillingen er på 25 timer om ugen, og vi ser gerne, at du er på kontoret i Ærøskøbing 3-4 dage om ugen. 

Sammen arbejder vi for det ærøske erhvervsliv

Foreningen Ærø Turist & Erhverv er båret af næsten 300 erhvervsmedlemmer. Vi udfører kort fortalt erhvervsrådgivning, markedsfører Ærø som feriedestination og varetager turistinformation.

Vi samarbejder tæt med bl.a. Ærø Kommune, Erhvervshus Fyn, Destination Fyn, andre ø-kommuner og Dansk Erhvervsfremme. 

Vi er i alt fem ansatte pt., der samarbejder på kryds og tværs. Årlige seminarer og et fast ugemøde sikrer, at vi alle hele tiden arbejder i samme retning.

Tonen på kontoret er uformel, vi kender navnene på hinandens familiemedlemmer, og vi mødes ofte over spisebordet i køkkenet til en uformel kop kaffe. Dog kniber det med fredagsøllen – måske du har erfaring med den slags?

Vi går op i det hele liv

Som arbejdsgiver værner vi om, at dit arbejdsliv harmonerer med dit privatliv. Vores ansættelsesvilkår er familievenlige, og vi er generelt en meget fleksibel arbejdsplads. 

Er du interesseret?

Send din ansøgning og CV til post@arre.dk senest søndag den 13. august, hvis stillingen lyder som noget for dig. Skriv ”Kommunikativ grafiker” i emnefeltet.

Vi afholder samtaler i uge 34.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte:
Kommunikationskonsulent Lea Storm på telefon 61626804
Turist- og erhvervsdirektør Chris Hammeken på telefon 41277294