Shelter og stjernenat

Herretur til Ærø

Foto: Daniel Villadsen

Her får I vores allerbedste tips til en fed herretur til Ærø - og det uanset, om I er til gourmet, øl og whisky, natur, dyr og insekter eller fart over feltet og ballade på vandet.

Brug naturen og gå på opdagelse

Tag på vandretur øen rundt, nyd en solnedgang langs kysten, mens I kaster snøren, spil et slag golf med en unik udsigt eller træd pedaler i de smukkeste omgivelser. I kan også gå på opdagelse efter årstidens planter og insekter eller opleve nogle af vores rå og uberørte naturområder.

Ude med snøren

Kast snøren langs øens 80 km lange kystlinje! I er næsten garanteret fangst og uanset årstid er der altid gunstige forhold et sted på øen. Grej osv. låner I bare her på øen.

Rask trav, tak!

På Ærø finder I op til flere gode vandreruter. I kan både udfordre jer selv i det bakkede landskab eller gå langs kysten og opleve øens smukke naturrige gå i ét med havet.

Find bien og blomsten

Er I til insekt- eller plantejagt, så har vi den helt rette udfordring til jer: Gå på opdagelse efter årstidens flora og fauna! Naturformidler og krimiforfatter Michael Larsen fortæller jer, hvad I skal lede efter.

Naturområder på Ærø

Foto: Conny Kock

Op på den store klinge

Foto: Bjørg Dalheim

Birdie eller Bogey?

Foto: Bjørg Dalheim

Smag på Ærø

Ærø byder både lokal øl, whisky og cigarer og selvfølgelig udsøgt gourmet lavet af lækre og lokale råvarer! Derudover finder I masser af muligheder for at komme ud og hygge jer med de lokale.

Hvad drikker Møller?

Det gamle Rise Bryggeri - i dag Ærø Bryggeri - blev grundlagt for snart 100 år siden og er i dag et af de større mikrobryggerier i Danmark.

Bottoms up!

Ærø Whisky er et mikro-destilleri i hjertet af Ærøskøbing, der bruger lokale råvarer for at få de udsøgte whisky-smage frem.

En god cigar

Ærø Cigar dyrker og fremstiller tobak uden brug af sprøjtegifte. Plantagen ligger i Rise ved siden Ærø Bryggeri og blev etableret i 2013.

Brune værtshuse

På Ærø har I rig mulighed for at møde de lokale på øens mange værtshuse og kroer. Her får I kolde håndbajere og autenticitet for pengene!

Spis godt på Ærø

Foto: Camilla Jørvad

Saltvand i blodet og bølger i håret

Oplevelserne står i kø rundt om Ærø; her udfolder sig nemlig dagligt vand-eventyr af forskellige sværhedsgrader. Udfordr jer selv i kajak og på SUP eller smæk stængerne op og blive sejlet rundt i det smukke sydfynske øhav.

Sejltur

Jeres fornemmeste opgave er at holde vinen kold. Lad jer sejle rundt i øhavet!

Kajak

Sejl solnedgangen i møde med en kajak, din bedste kammerat - og en våddragt!

SUP

Den helt nye trend i vandkants-Danmark er SUP! Den bølge skal I da med på.

Sov godt på Ærø

Hoteller

Shelter & telt

Sommerhuse

Vandrerhjem

Alle typer overnatning