Gå til indhold
Skjoldnæs Fyr søby nat

Tilmeld aktivitet eller menu til Lys i Mørket

Foto: Lasse Hjort

Herunder kan du tilmelde en aktivitet eller en menu til arrangementet Lys i Mørket på Ærø, som løber af stablen den 3. og 4. november 2023.

Lys i Mørket på Ærø

Foto:FÆRGEVEJ46

Tilmeld din aktivitet/menu

Under formularen kan du læse mere om hvad Lys i Mørket er, og hvilke retningslinjer din aktivitet skal efterkomme.

Hvilke dage er din aktivitet/menu aktuel? *

Er der andet vi skal vide eller være opmærksomme på ift. din aktivitet/menu, så skriv det herunder. Fx hvad tid køkkenet har åbent, hvis du tilmelder en menu.

Når du har klikket "Send tilmelding" herunder, skal du huske at sende et eller flere billeder til lea@arre.dk.

Billederne kommer til at være en del af din aktivitets/menus samlede beskrivelse.

Hvad er Lys i Mørket?

Lys i Mørket er et to-dages kulturarrangement, som løber af stablen den første weekend i november - første gang var i 2021. Arrangementet sker på både Ærø, Læsø, Samsø, Fanø og Langeland samtidig, og tanken er at skabe lys i mørket på tværs af vores fem øer.

Til Lys i Mørket på Ærø kan øboer, deltidsøboer og gæster deltage i to unikke aftener, når Ærø inviterer til at opleve øen efter mørkets frembrud.

I 2022 var der små 1000 gæster rundt på øen de to aftener i november, hvor alle kultur- og madtilbud fandt sted. Det er et rigtig flot tal for en normalt stille weekend i november. Og både i 2021 og 2022 oplevede vi, at gæster rejste hertil med Lys i Mørket som reason to go.

Fordi vi er fem øer, som markedsfører sammen, står vores markedsføring af Lys i Mørket rigtig stærkt. Vi samarbejder med Have Kommunikation om presse, og både i 2021 og 2022 var Lys i Mørket omtalt i bl.a. Jyllandsposten og Politikens rejsetillæg.

På Ærø driftes Lys i Mørket af Ærø Turist & Erhverv, som er udførende led for Ærø Kommune i projektet Øhigh5, som Lys i Mørket er en del af. Du kan læse mere om Øhigh5 på projektets hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Lea Storm v/Ærø Turist & Erhverv på telefon 61 62 68 04.

Økonomi og tilladte åbningstider

Alle udgifter til aktiviteter er selvfinansieret. Ærø Turist & Erhverv står for markedsføring af Lys i Mørket både lokalt og nationalt.

Du må gerne opkræve brugerbetaling. I så fald skal du angive prisen i formularen herunder.

Lys i Mørket-aktiviteter må starte fra kl. 15 både fredag og lørdag.

Lys i Mørket på Ærø
Foto: Ida Boeberg Vig
Lys i Mørket på Ærø
Foto: ÆrøXpressen

Share your #Ærø moment: