Gå til indhold
©  Foto:

Dagstur med golf - all inclusive

Spil en runde golf på Nordeuropas smukkeste seaside bane

Vi tager dig hele vejen til Ærø og transporterer dig fra færgen til Ærø Golf, der ligger på den yderste vestlige spids af øen - og bringer dig tilbage efter nogle skønne timer på  vores ø.

Hvis du ikke medbringer dit golfudstyr , kan du låne i golfklubben ved ankomsten.

Du skal blot møde op ved færgen i Svendborg, Fynshav, Faaborg eller Rudkøbing 10 min. før den planlagte afgangstid. Efter en sejltur gennem det smukke Sydfynske Øhav, ankommer du til Ærø, hvor vor golftaxa venter på dig ved færgen. Efter at du har hentet din lunchbag med en sandwich og en vand, køres du direkte til banen, hvor Ærø Golf venter på dig. Du bestiller selv tee-off tid på Golfbox.

ærøtours informerer dig om forventet ankomsttid til banen (afhængig af hvilken færge du tager)-

Hvis intet andet er aftalt hentes du igen ved golfbanen kl. 17:00 og transporteres tilbage til færgehavnen for transport retur med færgen. Du kan også selv aftale afhentningstid med taxachaufføren.

En rigtig gode idé !
Du kan også vælge at overnatte på Ærø og slappe af i den hyggelige by, Ærøskøbing - få en god middag på restaurant og måske gå en aften tur med vægteren. Kontakt os for priser på 4046 6675 eller på golf@aeroetours.dk . 

Inkluderet i prisen får du

- returbilletter med den valgte færge
- lunchbag bestående af en sandwich og en vand
- taxa transport fra til banen ved Skjoldnæs fyr og retur
- greenfee for spil på banen
- evt. lån af udstyr på banen

Bolde og baneguide kan købes for rimelige penge på banen, her sælges desuden øl og vand. Der kan bookes på alle ugedage.

Share your #Ærø moment: