Gå til indhold
©  Foto:

Den Lille Skole i Marstal

’Den lille Skole’ er beliggende i Marstal by, og er ombygget til 2 skønne luksus ferielejligheder af ca. 90 kvm, der har plads til 4-6 gæster. I 2022 vil det også være muligt at overnatninger på værelse.

Der er ikke langt til noget, når du bor i Den lille Skole. På blot 5 minutter på gåben, når du både havn, strand og skov samt byens handelsgader. Det samme gør sig gældende for busstop og færge.

Den lille Skole er ikke så lille endda, men er en historisk skolebygning tilbage fra 1885, der fremstår overbevisende med store buede vinduer i stueplan med bredde vindueskarme og højt til loftet.

Både ’Inspektør Fat’s bolig’ samt ’Inspektør Søbye’s bolig’ er fuldt udstyret med plads til 4-6 gæster fordelt i to soverum.

Lejlighederne er totalistandsat i 2020/2021, og har begge gulvvarme under sildebensgulve samt lydabsorberende lofter, så der er en dejlig ro i huset.

Begge lejligheder har nye hvidevarer – køle-frysskab, keramiske plader over ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet har ligeledes microovn. Der er tv med chromecast, så du kan streame dine tjenester til tv.

Fra indgangen ’Skolegaarden’ når du ’toppen’ (1. salen). Her er 1-3 værelse til udlejning (pr. 2022), der deler badeværelse og køkken.

Gårdhaven har to terrasser med grillområde.

 

Udlejning, priser & betingelser

Priser og betingelser fremgår på facebook-siden ’Den lille Skole – Ferie på Ærø’. Du booker ved at anmode herom via: mail DenLilleSkole@yahoo.com, messenger eller via AirBNB:

https://www.airbnb.dk/rooms/44017307

Følgende indgår i lejen:

I lejen indgår lån af: Dyner, puder, linned, håndklæder (dog ikke badehåndklæder), viskestykker, karklude samt WIFI.

Husdyr og rygning er ikke tilladt.