©  Foto:

Surdejskursus hos Brødsheriffen

Lær at bage det traditionelle surdejsbrød sammen med Brødsheriffen Peter Fröhlich på hans gård i Risemark.

Peter Fröhlich, aka Brødsheriffen, inviterer indenfor på sin gård Lundebrogaard, hvor han bor sammen med sin familie og driver et B&B. Her skal I sammen gå på opdagelse i en verden af surdej!

På kurset fortæller Peter om surdej og I bager sammen. I laver dagens måltider sammen undervejs og Peter inspirerer til en masse godt tilbehør. Friske grøntsager, olivenolie, spidskommen, friske urter, hvidløg, chili, gode oste, chutney og marmelader.

Du får en dej med hjem til 20 rundstykker og en frisk surdej. Alle råvarer er selvfølgelig økologiske.

Peters passion for brød er ikke ny! I en tidlig alder begyndte han at bage og udvikle sin viden på bagekurser hos Meyer og mange andre gode 'bagefolk'. Efterhånden udviklede Peter sin egen teknik, som er inspireret af Chad Robertson fra Californien