VisitÆrø
Drejet i solnedgang

Instaspots på Ærø

Er du på jagt efter smukke motiver på Ærø? Sammen med øboerne har vi samlet fem smukke spots, der alle har en særlig betydning for Ærø - og som gør sig særligt godt på Instagram.

Vind personligt minde fra din Ærø-ferie

Hvis du alligevel lægger vejen forbi et af vores instaspots, kan du lige så godt deltage i vores konkurrence om at vinde et personligt ferieminde fra din ferie på Ærø.

Sådan deltager du

  1. Besøg et instaspot og tag et billede.
  2. Upload billedet til din Instagram-profil med #instaspotærø.

Det var det - nu er du med i konkurrencen. Du øger selvfølgelig dine vinderchancer ved at besøge alle fem instaspots.

Præmie

Præmien er, at vi trykker dit billede som plakat i 50 eksemplarer. Du får et eksemplar tilsendt, og vi uddeler resten gratis fra turistinformationen i Ærøskøbing.

  • Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal have en åben Instagram-profil for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal bruge #instaspotærø på Instagram for at deltage i konkurrencen.
  • Gevinstchancen afhænger af hvor mange andre, der vælger at besøge vores instaspots og evt. deraf deltager i konkurrencen.
  • Inden for de første 14 dage af det nye år udvælger lokale fotokyndige det bedste billede, og vinderen får besked i en Direct Message på Instagram med det samme. Vi trykker kun dit billede, hvis vi 
  • Præmien er én trykt plakat med eget billede som motiv, som vi sender til dig kvit og frit til en adresse, du selv vælger. Der kan laves aftale om at sende yderligere plakater mod betaling af porto.
  • Vi trykker kun dit billede, hvis vi kommer i kontakt med dig. Hvis vi ikke hører fra dig inden for 24 timer, finder vi en ny vinder.

Konkurrencen er en del af projekt ØHigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Lidt flere til listen...

Andre lagde dem her op på Instagram